Rıza Calımbay'dan Sakatlarla İlgili Acıklama
Trabzonspor0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Rıza Calımbay'dan Sakatlarla İlgili Acıklama
-
04-10-2019, 19:32:05Trabzonspor, Carşamba gunu Corum Belediyespor ile oynayacağı Turkiye Kupası macı hazırlıklarına devam ediyor. Bugun yapılan antrenman oncesi Teknik Direktor Rıza Calımbay basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Malatya macında 10 kişi kalınmasına rağmen ikinci yarıda takımın iyi mucadele ettiğine dikkat ceken Calımbay, “Yaşadığımız şansızlık. İkinci yarı 10 kişi kalmamıza rağmen cok iyi oynadılar iyi mucadele ettiler. Burada yaşanan bir şey sakatlıklar. Ondan dolayı sıkıntılı durumdayız. En kısa surede mutlaka toparlayacağız. Bizim icin de zor. Arada geldiğimiz acısından. 2 gun sonra mac oynadık. İstediğimiz şeyler olmadı” dedi. Sakatlıklarla ilgili konuşan Calımbay, “Benim tek sıkıntım sakat arkadaşlar. Onların takıma girmesiyle gercek gucumuzu gostereceğiz. Kucka, Burak, Tomas, bunların oynayıp oynamayacağı belli değil. Burak en az 2-3 hafta yok. Kucka bir an once gelmesini istiyoruz. Galatasaray macında oynaması zor. Belki Tomas oynayabilir. Abdulkadir’in ufak tefek sorun var. Kupa macına tam kadro gideceğiz” dedi. “Eksikliklerimizi cok, sakatlarımız cok olduğu icin cezalılarımız da var” diyen Calımbay, “Mas’ta biliyorsunuz Galatasaray macında cezalı. Benim icin buyuk şans. Kupa macı olması. Orada gormediğim arkadaşlarımız oynatacağız. Butun kadroyu oynatacağız. Oradan mutlaka galip gelmemiz gerekiyor” dedi. HabeRTS __________________