Trabzonspor'dan Sosa Kararı
Trabzonspor0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor'dan Sosa Kararı
-
04-10-2019, 19:31:57Arjantinli oyuncunun bu tavrından rahatsız olan yonetim, Rıza Calımbay ile goruşurken, tecrubeli futbolcuya ceza verebileceklerini belirtti. Sezon başında buyuk umutlarla transfer edilen Jose Sosa, gosterdiği performansla tepki cekmeye devam ediyor. Ersun Yanal yonetiminde, ağrılarını bahane ederek idmanları tamamlamayan ve sahada oldukca etkisiz bir goruntu ortaya koyan Arjantinli futbolcu, son olarak Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 31. dakikasında kırmızı kart gormuş ve mağlubiyetin mimarları arasında gosterilmişti. Mucadelenin buyuk bir kısmında takımını 10 kişi bırakan 32 yaşındaki oyuncu, macın ardından yonetim ve takım arkadaşlarından ozur dilemedi. Performansına bakılacak Yonetim ile teknik direktor Rıza Calımbay, bu hareketinden dolayı pek pişmanlık duymayan tecrubeli futbolcu hakkında kısa bir toplantı yaptı. Bordo-Mavili yoneticiler, yıldız oyuncuya ceza verebileceklerini belirtirken Calımbay, bu karar icin birkac gun sure istedi. Sosa’nın antrenman performansına bakacak olan başarılı calıştırıcı, yonetime en kısa zamanda son kararını bildirecek. HaberTS __________________