Yanal'ın gundemi Yıldıray
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Yanal'ın gundemi Yıldıray
-
04-10-2019, 19:30:26Trabzon'daki Sarılar Camisi imamı Omer Oskay, cuma namazı oncesi verdiği vaazda, cemaatten Trabzonspor'a destek vermelerini istedi. Cuma namazı oncesi dini konularda vaaz veren Oskay, konuşmasının sonunda, konuyu taraftarı olduğu Trabzonspor'a getirerek, ''Cemaatimizin de deşarj olmaya ihtiyacı vardır. Malumunuz Trabzonspor'umuz cok iyi transferler gercekleştirdi. Haydi Ersun hoca. Artık butun iş sende. Şeker var, un var, helva yapmak sana duşuyor. Yoksa ligin ilk 5 macında havlu atmayalım. Yonetimimiz, cemaatimizin yuzunu guldurdu. Hocamız ve futbolcularımız da bizlerin yuzunu inşallah guldurecektir. Bunu bekliyoruz. Sizden de destek bekliyoruz'' dedi Cemaat de imamın duasına karşılık ''Amin'' diye karşılık verdi. İmam Oskay, AA muhabirine yaptığı acıklamada, yapılan transferlerin ardından Trabzonspor'un şampiyonluğun en guclu adaylarından biri olduğunu belirterek, ''Sarılar Camisi'nde yaklaşık 13 yıldır gorev yapıyorum. Daha onceleri de camide Trabzonspor'dan bahsediyordum. Gectiğimiz sezon kotu gidince ara vermiştim konuşmaya. Şimdi transferler guclu olunca, başarılı işler ortaya cıkınca, tekrar konuşmaya başladım'' diye konuştu. Cemaatten, gundem dışı konulardan bahsetmesi konusunda istekler geldiğini ifade eden Oskay, ''Biz de cemaatin isteğini uygun gorduk. Futbol Trabzon icin cok onemli. Trabzonluların, Trabzonspor'da guzel işler olduğu zaman yuzleri guluyor. Bu da bizi mutlu ediyor'' dedi. __________________