Yeni Transfer İmzayı Attı
Trabzonspor0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Yeni Transfer İmzayı Attı
-
04-10-2019, 19:27:40Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde gercekleştirilen imza toreniyle Daniel Sturridge resmen Trabzonspor'a katıldı. Torende konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Daniel Sturridge Trabzonspor camiasına, takımımıza ve ulke futboluna hayırlı olsun. Takımımızda oynayan her oyuncu sadece bizim takımımıza değil, ulke futboluna da hizmet ediyor. Trabzonspor Kulubu olarak bizim bakış acımız bu. Transfer ettiğimiz oyuncuların sadece performans olarak takıma katkıda bulunmaları değil, butun transferlerde soylediğim gibi altyapıdan gelen genc oyuncularımızın yetişmelerinde de onemli birer figur olduklarına inanıyoruz. Daniel de herkesin bildiği gibi dunya futbolunda kendisini kanıtlamış, herkesin tanıdığı bir yıldız. Kendisinden cok ciddi beklentilerimiz var. Bunu gercekleştireceğine inandığımız bir oyuncu. Bu cok kolay bir transfer değildi. Bu transferde emek sarf eden değerli yoneticimiz Sertac Guven’e ve yine bu transferin gercekleşmesinde emek sahibi olan, caba harcayan herkese cok teşekkur ediyorum. Tekrar hayırlı olsun” dedi. Yeni transfer Daniel Sturridge ise şunları soyledi: “Bu yeni meydan okuma icin gercekten cok heyecanlıyım ve burada olmaktan cok mutluyum. Trabzonsporla ilgili inanılmaz guzel şeyler duydum. Tabi ki başkanımıza ve yoneticilerimize cok teşekkur ediyorum. Ozellikle en buyuk teşekkuru taraftarımız hak ediyor. Sosyal medya uzerinden butun aileme ve arkadaşlarıma cok guzel mesajlar attılar. Buraya gelmek icin ikna olmamda cok buyuk katkı sağladılar. Kendilerine cok teşekkur ediyorum. Dun de zaten ne kadar heyecanlı olduklarını gordum. Takımımızın başarısı icin elimden gelenin en iyisini yapmaya calışacağım. Zaten hepimizin ortak hedefi başarılı olabilmek. Ben de kendi adıma buna katkı sağlamaya calışacağım. Umarım sezon sonunda hepimiz mutlu oluruz. Ben de bu mutluluğun bir parcası olmayı cok istiyorum. Sadece kulup olarak değil, tum şehir olarak inşallah bu mutluluğu yakalarız.” İmza torenin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Transfer ettiğimiz oyuncular ve kadromuzdaki oyuncular gelirleri olcusunde forma aldılar. Hepsinin hayranları var. Kendisinin hayranları da oldukca fazla. Geniş bir coğrafyada tanınıyor. Şimdi kendisi kac forma alıyor?” diye sordu. Daniel Sturridge ise, “Şimdilik 1000 forma alıyorum. Taraftarlarımızla birlikte buyuk de bir ailem var. Onun icin şimdilik 1000 adet ile başlıyorum ama gol attıkca eminim cok daha fazla almak zorunda kalacağım” ifadelerini kullandı. HaberTS __________________