AEK Başkanından Trabzonspor Acıklaması
Trabzonspor0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- AEK Başkanından Trabzonspor Acıklaması
-
04-10-2019, 19:23:11AEK, Trabzonspor macı oncesi karıştı. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk macında temsilcimiz Trabzonspor'a 3-1 kaybeden AEK, ligde de Xanthi'ye 2-1 mağlup olunca kulup karıştı. AEK'nın Perşembe gunu Trabzon'da, Trabzonspor ile oynayacağı maca takımı altyapı hocası Nikos Kostenoglou hazırlıyor. Başkan Dimitris Melissanidis ise yeni bir teknik direktor getireceklerini acıkladı. AEK Başkanı Dimitris Melissanidis, Xanthi macının ardından soyunma odasına giderek futbolcularıyla bir konuşma gercekleştirdi. Dimitris Melissanidis, "Zor zamanlar geciriyoruz. Psikolojiniz berbat, bunu goruyorum. Ancak bizim cok iyi bir kadromuz var. Lig henuz yeni başladı. Ben savaşcı bir adamım ve asla pes etmem. Siz de pes etmeyeceksiniz." dedi. TRABZONSPOR MACI ONCESİ ACIKLAMA Trabzonspor macı oncesi konuşan AEK Başkanı Dimitris Melissanidis, "Yeni bir teknik direktor getirmeyi duşunuyoruz. O zamana kadar Nikos Kostenoglou takımı calıştıracak. Belki cılgınca gorunecek ama Turkiye'de Trabzosnspor'u eleyeceğimizi duşunuyorum." dedi. HaberTS __________________