Unlu gazeteci ve yorumcu Fatih Altaylı, Haburturk Gazetesinde ki koşesinde Super Ligin 2. haftasını değerlendirirken 3. haftada oynanacak maclarla ilgili analizlerini de paylaştı. FAVORİM TRABZONSPOR Trabzonspor ile Fenerbahce arasında oynanacak 3. hafta macında favorisinin bordo-mavili takım olduğunu ifade eden Altaylı, "Trabzon o mactan puanla cıkarsa cok onemli bir avantaj elde etmiş olacaktır. O macın skoru bu senenin şampiyonluk heveslisi takımları netleştirir diye duşunuyorum. Trabzonspor bu sene şampiyon olmak istiyorsa ki bu sene şampiyonluğa yakın olduğunu duşunuyorum. Şampiyonluğa yakın olduklarında ilginctir ki genelde Fenerbahce'yle yarışırlar ve genellikle son maclarda Fenerbahce'ye verirler şampiyonluğu. Şike iddialarının olan sezonda da oyle olmuştu. Zor bir mac. Bana sorarsanız Trabzonspor favori. Mac, Kadıkoy'de olsa da Trabzonspor favori. AEK macının perşembe gunu olması da muhakkak etkiler. Trabzonspor'u futbol olarak hala favori goruyorum” ifadelerini kullandı. "STURRIDGE, TURKİYE'DE TEK BACAKLA DA OYNAYABİLİR GİBİ GELİYOR" Trabzonspor’un yeni transferi Sturridge ile ilgili konuşan Altayla, "Trabzonspor'un Daniel Sturridge transferi uzerine konuşan Altaylı, "Sturridge geldi bir de. Gecen sene az sahne aldı ama sure aldığı her macta iyi işler yaptı. Muzmin sakat iddiaları var ama sanmıyorum. Oyle bir hali yok. Formda bir Sturridge, Turkiye'de tek bacakla da oynar gibi geliyor bana” dedi. HaberTS __________________