[h=2]SongArc, Windows Phone'un beğenilen oyunları arasında ve muzik turunu sevenler icin eşsiz bir yapım.[/h]
SongArc, Windows tabanlı tablet ve bilgisayarımda oynadığım en eğlenceli oyunlar arasında. Her an her yerde muzik dinlemeyi seven biri olarak oyunu oldukca beğendim. Oynanış olarak Guitar Hero oyununa oldukca benzense de kesinlikle sıradan bir oyun olmamış ve oynarken buyuk keyif veriyor.
Boş zamanınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz oyunlar arasına atmanızı onerdiğim bir yapım olan SongArc, ilk olarak Windows Phone platformunda karşımıza cıktı ve kısa zamanda milyonlara ulaşmayı başardı. Hal boyle olunca şirket oyununu diğer platformlara taşıma kararı aldı ve şu anda tum platformlarda indirilebilir durumda. Ucretsiz olması ve rahatsız edici reklamlar icermemesi de sevindirici.
Populer muzik oyunlarından biri olan SongArc’ın beğendiğim diğer bir yanı da mobil ile aynı arayuze ve oynanışa sahip olması oldu. İlk olarak Android cihazımda denediğim oyunu Windows cihazımda da rahatlıkla oynayabildim. Tabii ki Windows tablet veya dokunmatik ekranlı Windows cihazda oynamanın cok daha rahat olduğunu soylemem gerek. Fazla uzatmadan oynanışa ve oyundaki amaca gecmek istiyorum. Muzik seciminizi yaptıktan sonra oyun başlıyor ve arka planda calmaya devam ederken karşınıza ekranın farklı noktalarından fırlayan renkli ve farklı şekillerde notalar geliyor. Notalar muziğin ritmine gore değişiklik gosteriyor ve notalara dokunarak calan şarkıya ayak uydurmaya calışıyorsunuz. Tahmin edeceğiniz uzere sectiğiniz muziği gore oyunun zorluğu değişiyor. Cok hareketli bir muzik secer ve oyuna başlamadan zorluk seviyesini kahramana getirirseniz son derece zorlayıcı bir oyun ile karşı karşıya kalıyorsunuz ve refleksleriniz daha cok on plana cıkıyor.
SongArc’ın Windows 8 surumu hem tablet hem de klasik masaustu bilgisayar uzerinden oynanabiliyor. Ancak fare ile oynamanın ekrana dokunarak oynamaktan cok daha zor ve keyifsiz olduğunu bir kez daha soylemek istiyorum. Bunun dışında oyun gercekten eğlenceli ve boş zamanlar icin ideal.

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.