[h=2]Adam Asmaca+ eğlenceli bir Windows 8 bilgi oyunudur[/h]
Adam Asmaca+ klasik adam asmaca oyununu Windows 8 işletim sistemine sahip cihazlarımıza taşıyan ucretsiz bir bilgi oyunudur.
Adam asmaca oyununda bize ceşitli kelimeler sunuluyor ve bu kelimeleri tahmin etmemiz isteniyor. Oyunun başlangıc aşamasında kelimelerin sadece harf sayısını gorebiliyoruz ve harfler gizli halde geliyor. Bize sunulan harf seceneklerinden dilediğimizi tercih etmemiz isteniyor. Harf secimimizi yaptıktan sonra eğer harf sorulan kelime icerisinde yer alıyorsa o harfin olduğu bolumler acılıyor. Fakat harfler kelime icerisinde yer almıyorsa adım adım bir adam asılmaya doğru yol alıyor. Bu nedenle kelimeleri en az harf secimi yaparak doğru bir şekilde tahmin etmeli ve adamı asılmaktan kurtarmalıyız.
Adam Asmaca+ oyunu oyunda bize sorulacak kelimeleri farklı kategoriler altında sunmuş. Bu kategoriler arasında kendimize guvendiğimiz kategorileri secebiliyoruz ve oyunu oynayabiliyoruz. İstersek bize rastgele bir soru sorulmasını da tercih edebiliriz ve oyunu daha heyecanlı hale getirebiliriz. Adam Asmaca+'da yer alan kategoriler şunlardır:
Film isimleri Ulke isimleri Başkent isimleri Hayvan isimleri Spor dalları Meslek isimleri
Adam Asmaca+
Full Oyun İndir PC1 Mesaj
●159 Görüntüleme