[h=2]Talking Ben the Dog, kopeklerle oyun oynamayı seven cocuğunuz veya kucuk kardeşiniz icin indirebileceğiniz en iyi oyun.[/h]
Talking Ben the Dog Turkce adıyla Konuşan Kopek Ben oyunu, cocuğunuz veyahut kucuk kardeşinizin beğenisine rahatlıkla sunabileceğiniz Windows 8.1 oyunlarından biri. Cocuklara ozel hazırlandığından hem oynanış basit ve eğlenceli, hem de reklamlarla dolup taşmayan oyunda vakti zamanında kimya ile uğraşmış şimdi de bunalımda ne yaptığını bilmeyen bir kopekle dostluk kurmaya calışıyoruz. Amacımız Ben ile oyunlar oynayarak onun dunyasına giriş yapmak ve mutlu olmasını sağlamak.
Konuşan Kedi Tom, Ginger, Angela oyunlarından sonra karşımıza cıkan Kopek Ben oyunu da hem tablet hem de bilgisayarda oynanabiliyor ve ucretsiz olarak geliyor.
Cocuklar icin yaratılmış oyunda mevcut yaşamını yeme, icme, okuma uzerine kurmuş emekli bir kimya profesoru olan kopeğin yanına yaklaşmaya calışıyoruz. Halinden sonra derece memnun olan kopeğimizle farklı yollarla iletişim kurmaya calışıyoruz. Ancak oncelikle gazetesinden başını kaldırtmamız gerekiyor. Bu tabii ki kolay değil. Oyunlarımıza karşılık vermesini sağlamak icin oldukca rahatsız etmemiz gerekiyor. Patilerini gıdıklama, durtme, telefonda rahatsız etme ve daha nice hareketler yapmamız dikkatini cekiyor olsa da Ben’in asıl ilgisini laboratuvar cekiyor. Ben’i calıştığı laboratuvara goturerek orada eski gunleri hatırlatabiliyoruz. Hatta deney kuplerini karıştırarak ona ufak oyunlar oynamamız bile mumkun.
Ben’le oyunlar oynamanın haricinde karnını doyurma şansına da sahibiz. Sevimli kopeğimizin yiyip icebileceği cok sayıda besin var. Ben’in yemek yerken veya birşeyler icerken verdiği tepkiler bir harika ve bu anları videoya cekip arkadaşlarımızla da paylaşabiliyoruz.
Konuşan Kedi Tom, Ginger, Angela, Papağan Pierre oyunları gibi cocuklar icin eğlenceli oynanış sunan Kopek Ben oyununu teknolojiye meraklı cocuğu ve kardeşi olan herkese oneririm.
Talking Ben the Dog
Full Oyun İndir PC0 Mesaj
●72 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Full Oyun İndir PC
- Talking Ben the Dog