[h=2]Six Guns oldukca kaliteli bir vahşi batı oyunudur[/h]
Six Guns unlu mobil oyun geliştiricisi Gameloft'un ilk olarak mobil cihazlar icin geliştirdiği, sonradan Windows 8 işletim sistemine uyarladığı vahşi batıda gecen ve ucretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kovboy oyunudur.
Acık dunya yapısına sahip bir TPS (Third Person Shooter) yani 3. şahıs bakış acısından kontrol edilen aksiyon oyunu olan Six Guns'ta Buck Crosshaw adlı yalnız bir kovboy olan kahramanımızı yonetiyoruz. Buck Crosshaw hayatı boyunca haketmeyen hic kimseye ateş etmemiştir; fakat farklı olaylar onu bir kanun kacağı gibi gostermiştir. Buck kendini olmuş gibi gosterterek bu durumdan sıyrılmak amacıyla Arizona'ya kacmıştır. Fakat tam da beladan kurtuldum derken Buck'ın başı cok farklı bir belaya bulaşmıştır. Bu bela bu gizemli toprakları cevreleyen tepelerde uyanmakta olan kadim ve şeytani bir guctur.
Six Guns oldukca kapsamlı bir oyundur. Oyunda atımıza atlayarak Arizona ve Oregon eyaletlerinin geniş acık dunyasını herhangi bir sınırlama olmadan keşfedebiliyoruz. Bu acık dunyada karşımıza sadece haydutlar, kanun kacakları ve eşkiyalar cıkmıyor, vampirler ve kurt adamlargibi mistik yaratıklar da maceralarımızın konusu oluyor.
Six Guns'ta 40 adet gorevin peşinde koştururken farklı gorev ceşitleri oyuna renk katıyor. Kimi zaman at yarışı yaparken kimi zaman kanun kacaklarını ve banka soyguncularını avlayabiliyoruz. Kazandığımız paralar ile farklı ve daha guclu silahlar satın alabilmemiz mumkun. Ayrıca kullandığımız atı da değiştirebiliyor ve 8 farklı at cinsinden birini tercih edebiliyoruz.
Six Guns'ın hikayesi cizgi roman tadında kaliteli ara sinematikler ve diyaloglar ile suslenmiştir. Eğer kovboy oyunlarını seviyorsanız bu ucretsiz alternatifi kesinlikle denemelisiniz.
Six Guns
Full Oyun İndir PC0 Mesaj
●52 Görüntüleme