Gokdeniz:Trabzonsporda olurum
Trabzonspor0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Gokdeniz:Trabzonsporda olurum
-
04-10-2019, 19:03:37Bordo-mavili futbolcu, 2 yıldır ligi 2. sırada bitirdiklerini belirterek, “3. yılımızda şampiyonluğu alarak kendimizi, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Artık hep birlikte şampiyonluğu yaşamanın zamanı geldi. Guclu bir kadromuz var. İnşallah mutlu soGokdeniz, gazetecilere yaptığı acıklamada, gecen sezon Trabzonspor’da 5 yıllığına boş mukaveleye imza attığını belirterek, “Bazı kesimler, (Gokdeniz gitmek icin 5 yıllık imza attı) dedi. Boylebir mantık olur mu? En iyi donemimde boş mukaveleye 5 yıllık imza atmışım. Geleceğimi Trabzonspor’un ellerine bırakmışım. Trabzonspor’a hayatımı bağlamışım. Herkes şunu bilsin, ben Trabzonspor’da doğdum Trabzonspor’da oleceğim” dedi. Bazı insanların kendisini anlayamadığını dile getiren Gokdeniz, “Uzak duruyordum, anlarlar diye duşunuyordum, ancak anlamadılar. Bundan sonra kendimi anlatacağım. Bu sene gercekten haksız cok tepki gordum. Şampiyonlar Ligi’ne katılamadık bundan dolayı da tepkiler gorduk. Bunu doğal karşılıyorum, cunku taraftarın beklentisi var. Ben transferle ilgili hicbir şekilde Turkiye icinde hicbir yere gitmiyorum. Yurt dışı olursa kulubum beni satmak isterse, kulup menfaatleri doğrultusunda bazı şeyler gelişirse o zaman oturup onu değerlendiririz” diye konuştu. Trabzonspor’un son 2 yılı ligi ikinci sırada bitirdiğini ve şampiyonluğu kacırdığını dile getiren Gokdeniz, şoyle konuştu: “3. yılımızda şampiyonluğu alarak kendimizi, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Gercekten guclu bir kadromuz var. Artık hep birlikte şampiyonluğu yaşamanın zamanı geldi. Cunku yıllar uzadıkca problem yaşamaya başlıyoruz. Guclu bir kadromuz var. İnşallah mutlu sona biz ulaşacağız. Onemli olan iyi başlamak. Şampiyonlar ligi, lig ve Turkiye Kupası hedefimiz var. 3 koldan da gitmek istiyoruz. İnşallah gule gule sezonu bitiririz.” __________________