[h=2]Tomato Way 2, ilginc karakterleri ve farklı oynanışıyla dikkat ceken bir tur aksiyon oyunudur.[/h]
Tomato Way 2, Steam uzerinden satın alınabilecek, farklı yapısıyla dikkat ceken bir tur aksiyon oyunudur.
Tomato Way 2’de goreceğimiz hikÂyeyse şoyle: “Memelilerin geleceği icin savaş devam ediyor, ama memeliler savaşı kaybetmek uzereler. Kahramanımız kazanmak icin ne gerekiyorsa yapmaya hazır ve bazı kotu bilim adamları onu kullanmaya isteklidir. Tomaot Way 2 orijinal oyunun bir tur devamı olarak goze batmaktadır. Padre (daha sonra Sgt. Malo olarak biliniyordu) deneyden sonra hayatta kalmaya calışır.”
Tomato Way 2’nin temeli acık dunya temelli haritasında cılgınca bir keşfe cıkmak ve karşınıza cıkan onlarca duşmana karşı amansızca mucadele vermek. Farklı oynanış yapısı, saykodelik karakterleri, silah ceşitliliği ve arena moduyla dikkatleri cekmeyi başaran yapım, kendine değişik bir oyun arayanlar icin bicilmiş kaftan. Oyunun sistem gereksinimleriyle şoyle:
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: AMD Phenom(tm) II X4 955 Pr 3.20 GHz Bellek: 4 MB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 720 DirectX: Surum 11 Depolama: 3 GB kullanılabilir alan ONERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: AMD Phenom(tm) II X4 955 Pr 3.20 GHz Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti DirectX: Surum 11 Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
Tomato Way 2
Full Oyun İndir PC0 Mesaj
●50 Görüntüleme