[h=2]Mothergunship, Steam uzerinden satın alınıp oynanabilecek, farklı bir FPS aksiyon oyunudur.[/h]
Mothergunship, Windows tabanlı bilgisayarlar uzerinden rahatlıkla acılabilecek bir tur aksiyon oyunudur.
MOTHERGUNSHIP, FPS turu ile kurşun-cehennem gerilimini ve video oyunlarında gorulen en buyuk silah ozelleştirme seceneklerinden birini getirir. Ust duzey cephaneliğinizi donatmanız ve Dunya'yı fetheden bir robotik uzaylı armadayı yenmeniz size kalmıştır. Hicbir makul insanın kaldıramadığı zırhlı silah canavarları, devasa patronlarla savaşın ve MOTHERGUNSHIP'i yok etmek icin filonun kalbine giden yolda savaşın!
MOTHERGUNSHIP’in en onemli ozelliği sizi tam bir kaosun icerisine sokması. Her taraftan yağan mermilerin yanı sıra devasa patlamalar ve uzerinize gelen onlarca duşmanla birlikte tam bir aksiyonun ortasında kalabilirsiniz. Bu sebeple sonuna kadar kişiselleştirdiğiniz silahlarınızla birlikte duşmanlarınızın uzerine koşmalı ve onunuze cıkan her şeyi yok etmelisiniz. Farklı yapısıyla dikkat ceken oyunun sistem gereksinimleriyse şoyle:
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB DirectX: Surum 11 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan ONERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB DirectX: Surum 11 Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
Mothergunship
Full Oyun İndir PC0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Download Merkezi
- Oyun & Uygulama indir
- Full Oyun İndir PC
- Mothergunship