Sakatlığı nedeniyle bir suredir takımdan ayrı olan Fabian Castillo, "Hazırlık kampları iyi gecti. 50. yılda ust sıralarda yer almak istiyoruz" dedi. Trabzon'a alıştığını soyleyen Kolombiyalı oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Geldiğimiz gunden beri Turkiye'de cok fazla yabancılık cektiğimi soyleyemem. Burada mutluyum. Ailem de cok mutlu. İlk senenin adaptasyon surecini de atlattıktan sonra bu sene insanlara sahada gercek Castillo'yu gostereceğime inanıyorum." Bu sezonki hedeflerinin cok buyuk olduğunu da vurgu yapan Castillo, şunları soyledi: "Bizim icin bu hedef 50. yılımızda en yuksekte olmak. Bu seneye baktığımızda boyle bir takımın olduğuna inanıyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda mucadele edip en iyisini yapmayı umuyoruz. Bu şekilde taraftarlarımıza guzel hediye vermek istiyoruz." Sakatlığım tamamen gecti Castillo, talihsiz bir sakatlık yaşadığını ancak bunu atlatma aşamasında olduğunu da vurgulayarak, "Hazırlık macında sakatlık yaşadım. Ancak bu sakatlığım tamamen gecti. Topla antrenmanlara başladım" dedi. Ders cıkarıp ilerleriz Ligin 3 haftasını değerlendiren Castillo, "Bazı maclarda yaptığımız ufak hatalardan dolayı gol yemiş veya kazanamamış olabiliriz. Zaman gectikte bu hatalardan ders cıkartıp kendimizi geliştireceğiz" diye konuştu.. HaberTS __________________