[h=2]OVERKILL's The Walking Dead, unlu cizgi roman ve televizyon dizisi baz alınarak hazırlanan, aksiyon temelli bir zombi oyunu olarak karşımıza cıkmaktadır.[/h]
OVERKILL's The Walking Dead, zombi istilasının başlamasının hemen ardından başlayan, Amerika’nın başkenti Washington D.C.’de gecen, dort kişilik co-op tabanlı, aksiyon dolu bir zombi oyunu olarak tanımlanabilir.
Oyuncuların yeteneklerini, strateji kabiliyetlerini ve takım oyunlarını sınayan yapısıyla on plana cıkan OVERKILL's The Walking Dead, dort arkadaşın birlikte gorevleri icra etmesini, malzemelerini korumasını ve kendi kamplarında zombilere karşı uzun sure hayatta kalma cabalarını konu almasıyla on plana cıkıyor.
Aidan, Maya, Grant ve Heather karakterlerinden bir tanesini kontrol ettiğimiz oyunda karakterler, post-apokaliptik evrende hayatta kalmak icin bir şekilde birbirlerini bulmuş oluyorlar. Robert Kirkman tarafından yazılan orijinal The Walkind Dead cizgi romanından esinlenerek hazırlanan oyun, Washington D.C.’nin karanlık anlarını konu alıyor.
Salgından sonra başkenti keşfedin ve ne olduğunu keşfedin. Issız şehir bolgelerine doğru yolculuk yapın ve Georgetown gibi yağmalama, malzeme ve diğer kurtulanlar icin kayıp mahalleleri arayın. Yavaşca, hem olu hem de canlı tarafından herhangi bir ses duyulabildiği gibi hafifce basılır ve herhangi bir hata, bir yuruyuşcu boynuzunun cekilme riskini taşır.
[h=2]OVERKILL's The Walking Dead sistem gereksinimleri[/h] MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit version) İşlemci: Intel Core i5-4460 Bellek: 6 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 750 Ti Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 60 GB kullanılabilir alan ONERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit version) İşlemci: Intel Core i7-4770K Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 or better Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
OVERKILL's The Walking Dead
Full Oyun İndir PC0 Mesaj
●59 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Download Merkezi
- Full Oyun İndir PC
- OVERKILL's The Walking Dead