Genclerbirliği Teknik Direktoru Mesut Bakkal, 3-1 mağlup oldukları Trabzonspor macının ardından duzenlediği basın toplantısında, bordo-mavili takımın ust ayaklarının on plana cıktığını belirterek, "Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Usta ayakları ortaya cıktı. Daha direncli daha şahsiyetli bir duruş sergilememiz gerekiyor. Boyle olursanız cabuk kırılıyorsunuz. Genc bir takımız 24 yaş ortalamasına sahibiz. Eksikler bu macta daha iyi gorundu. Şimdi onun uzerine calışıp, onumuzdeki haftalarda inşallah istediğimiz seviyelere geleceklerdir. Macla ilgili soylenecek cok fazla bir şey yok" dedi. Transferden 1 hafta once takımın başına geldiğini belirten Bakkal, "Yonetim ozellikle başkanımız bu şekilde devam edeceğimizi soyledi. Burası benim evim ben de bunu kabul ettim. Bunun otesinde bir şey soylemeye gerek yok artık. Elimizde 25-30 tane oyuncu var ama arkadaşlarımızın performanslarını yukseltmeleri gerekiyor. Bunu yapabilirsek iyi bir takım olacağımızı duşunuyorum. Ust uste mac kaybetmek belki guvensizlik gibi gorunur ama lig ilerliyor ve 4. haftadayız benimde ilk macım. Onumuzde Goztepe deplasmanı var. Mucadeleye devam" ifadelerini kullandı. HabertS __________________