Trabzon'da mutlu Mısırlılar!
Trabzonspor0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzon'da mutlu Mısırlılar!
-
04-10-2019, 18:51:29Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman, eşi Lobna ve dunyaya yeni gelen oğulları Yağsin Abdelaziz ile birlikte Trabzon'da mutlu bir yaşam surduruyor. Turkcell Super Lig'in 20. haftasında Caykur Rizespor'u 4-0 mağlup eden Trabzonspor'da takımı adına 1 gol atan Ayman Abdelaziz, bordo-mavili forma altında ilk golunu kaydetti. Turkiye'deki kariyerine sırasıyla Kocaelispor, Malatyaspor, Genclerbirliği ve son olarak da Trabzonspor'da devam eden Mısırlı oyuncu, Turkiye'de ve Trabzon'da olmaktan cok mutlu olduğunu soyledi. Ayman, 2006 yılında Turk vatandaşı olduğunu ve cifte pasaport taşımaya başladığını ifade ederek, "Turkiye'de ve Trabzon'da olmaktan cok mutluyum. Eşim Lobna ve dunyaya yeni gelen oğlumuz Yağsin ile birlikte mutlu bir yaşam suruyoruz. İnşallah bu mutluluğumuz devam eder. Turkiye'ye cok seviyorum. Turkiye'nin bir parcası olmak bence bir ayrıcalık. Bunun icinde Turk vatandaşlığını tercih ettim" dedi. Trabzon'un ayrı bir havası olduğunu kaydeden Ayman, "Trabzon cok guzel bir yer ama tam anlamıyla Trabzon'u biliyorum dersem doğru olmaz. Gezilecek, gorulecek cok yerleri var. Boztepe'ye bir kez cıktım ve hayran kaldım. Fırsat bulduğumu zaman tekrar cıkmak istiyorum. İnsanların futbolu olan ilgisinin yanı sıra yardımlaşmayı seven bir topluluk. Ben Trabzon'u ve insanını cok seviyorum ve onlara hizmet etmek icinde elimden geleni yapıyorum" diye konuştu. Ayman, bu sezon Trabzonspor olarak şansız bir sezon gecirdiklerini belirterek, "İcinde bulunduğumuz durumu kabullenmek mumkun değil. Caykur Rizespor karşısında aldığımız 4-0'lık galibiyet takımın morali acısından cok onemliydi. Takım olarak sıkıntılı bir surec yaşadık. İnşallah Caykur Rizespor galibiyeti sonrası seri galibiyetlere başlarız ve ust sıralara doğru tırmanırız. Takımın galip gelmesi cok guzel, bir de sizin gol atmanız olaya ayrı bir guzellik katıyor. İnşallah buna devam ederim" şeklinde konuştu. Ayman eski takımı Zamalek'in kendisine transfer teklifinde bulunduğu ancak Kulup Başkanı Nuri Albayrak'ın bu transfer teklifine sıcak bakmadığını da belirterek "Eski kulubum Zamalek bana 1,5 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulundu. Kulubum bu transfere sıcak bakmadı. Başkanımız teklifi geri cevirdi. Bende kendisine Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet etmek istediğimi ve burayı cok sevdiğimizi soyledim. Bu transfer teklifi de boylelikle kapanmış oldu" dedi. Mısır'da 11 Aralık 2007 tarihinde dunyaya gelen oğlu Yağsin'in ve eşinin kısa bir sure once Trabzon'a geldiğini ifade eden Ayman, "Yaklaşık 1.5 ay once dunyaya gelen oğlumdan uzak kaldım, onu goremedim. Şimdi oğluma kavuştum bu da Caykur Rizespor macındaki performansıma yansıdı. Attığım golu oğluma ve eşime hediye ediyorum" acıklamasında bulundu. __________________