Yattarayı almışlar'mış....
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Yattarayı almışlar'mış....
-
04-10-2019, 18:46:55eşiktaş Menaceri Sinan Engin bomba transferlerini acıkladı... Siyah-Beyazlılar, 'Holosko taktiğini' kullandı, Gineli yıldızla her konuda anlaşma sağladı. Boylece transferde bir adım one gecen Kartal, Trabzonspor'u ikna etmek icin de kesenin ağzını actı. 26.3.2008 ‘Holosko’yu nasıl aldıysak...’ Ertuğrul Sağlam ve oğrencileri, Super Lig’de şampiyonluk mucadelesine devam ederken; Yıldırım Demiroren ve kurmayları da gelecek sezonun takımını kurmaya başladı. Genel Menacer Sinan Engin yakın cevresine, 2008-2009’da Siyah-Beyazlı formayı giyecek bomba ismi acıkladı: İbrahima Yattara... Engin, ‘işin nasıl bittiği’ şeklindeki soruyu da şoyle yanıtladı: “Holosko’yu nasıl aldıysak, Yattara’yı da oyle aldık...” Buna gore; Kara Kartallar, ismi Galatasaray ile de anılan Gineli yıldızla maddi koşullar da dahil olmak uzere her konuda el sıkıştı ve Manisaspor gibi Trabzonspor Kulubu’nu de ikna etmek icin kesenin ağzını ardına kadar actı. Bobo gidiyor, Milan geliyor Yattara, bir sure once, “Cocuklarımın Fransızca eğitim alması icin gidebilirim” diyerek ayrılığa yeşil ışık yakmıştı. Trabzon’da boyle bir okul bulunmadığı icin sıkıntıya duşen yonetim ise 1 yıllık opsiyonu olan Gineli’ye, 2012’ye kadar sozleşme uzatmayı ve tavan fiyatı (Minimum 1 milyon dolar) teklif etmişti. Ailesi icin son kararını Beşiktaş’tan yana kullanan Yattara, gelecek sezon Turk statusunde forma giyecek. Kartal’da bir diğer flaş gelişme de Bobo’da yaşandı. Marsilya ve St.Etienne’nin istediği Sambacı’yı gonderme kararı olan yonetim, Sağlam’ın bizzat gidip izlediği Standard Liege’in Sırp yıldızı Milan Jovanovic ile anlaştı. Eger beşiktas soyle bısey yaptıysa da bızım yonetım de su topcuyu o besıktas a satarsa yazıklar olsun onlara da o yattara ya da.. __________________