Cevat Kol, Bozdoğan'a yapılanların haksızlık olduğunu ifade ederken,"Bir insan boyle nasıl linc edilir. Kişiler kendi hatalarını başkasına yukleyerek kendilerini kul karşısında gunluk kurtarabilir. O haksızlığın bedeli insanın coluk cocuğundan cıkar. Bir aile dağıldı." şeklinde konuştu. Dr.Bozdoğan “ itibarımın , mesleğimin lekelenmesini kabullenemiyorum. Uykularım kactı. Psikolojim bile bozuldu. Derdimi anlatacağım kimse yok. Trabzonspor zarar gorur diye susuyorum. Bu yuzden susuyorum. Bunlar her kulupte olan işler. Yanlış tedavi falan yok” dedi. Dr.Bozdoğan”Futbolcu ve teknik heyetle biz sakatlıkları, tedavi surecini paylaşırız. Oyuncu ile konuşarak tedavi surecini devam ettiririz.Sakat oyuncuyu antrenmana vermeyiz. Maca cıkartmayız. Bunlar hep konuşulur. Biz olan biteni teknik heyetle ve oyuncu ile paylaşırız” şeklinde konuştu. Dr.Bozdoğan sozlerini şu şekilde noktaladı; ” kulube hizmetten başka bir şey yapmadım. Toplumun onune atılarak, hakareti ve kufurleri hak etmedim. Aile duzenimiz bozuldu. Cocuğum iki haftadır okula gidemiyor. Akrabalarım “kac gel” diyor. Ben Trabzon’dan kacıp gidecek ne yaptım. Beni neden toplumun onune attılar” HaberTS __________________