[h=2]Gitar calmayı oğrenmek istiyorsanız, Coach Guitar uygulamasındaki eğitim iceriklerini inceleyebilirsiniz.[/h]
Coach Guitar uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan adım adım gitar calmayı oğrenebilirsiniz.
Gitar calmak isteyenlerin faydalanabileceği Coach Guitar uygulaması, profesyonel muzisyenler tarafından hazırlanan eğitim iceriklerini sizlere sunuyor. HD kalitede videolar sunan uygulamada, populer şarkıları calmayı oğrenebiliyorsunuz. Parmaklarınızı nasıl kullanacağınızı oğrenmek icin hareketli ve renk kodlu klavyeyi sizlere sunan Coach Guitar uygulamasında, temelden başlayarak profesyonelliğe doğru ilerleyebiliyorsunuz.
Hem solaklar hem de sağ elini kullananlar icin ayrı ayrı goruntuler sunan Coach Guitar uygulamasında, kayıt yapabilmeniz icin arka plan parcalarını kullanabilirsiniz. Gitar tab’larını da bulabileceğiniz Coach Guitar uygulamasında gitarınızı akort edebileceğiniz tuner da mevcut. Eğer siz de gitar calmayı oğrenmek istiyorsanız, Coach Guitar uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ucretsiz olarak indirebilirsiniz.
Uygulama ozellikleri
Hareketli renk kodlu klavye Populer şarkıları calmayı oğrenme HD video dersleri Videoları yavaş oynatma ve tekrar oynatma Adım adım eğitim icerikleri Solak ve sağ el icin goruntuler Sesiniz icin arka plan parcaları Akor diyagramları Gitar tab’ları Gitar akort etme

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.