Aksu: ''Borc 40 milyon YTL''
Trabzonspor0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Aksu: ''Borc 40 milyon YTL''
-
04-10-2019, 18:38:17Trabzonspor Kulubu Genel Saymanı Mahmut Aksu, bordo-mavili kulubun planlı borcunun 40 milyon YTL olduğunu acıkladı. Ote yandan kulupte gorev dağılımı yapılırken yeni yonetimin ilk para cezasını milli takımdan gec donen Jabi'ye keseceği oğrenildi. Aksu, kulubun internet sitesinde yaptığı acıklamada, yeni yonetim olarak gorevi devraldıklarında kulup kasasında 500 bin YTL nakit para ile birlikte 2 milyon dolar ve 200 bin YTL'lik cek bulunduğunu, bu rakamlarla kulubun planlı borcunun 40 milyon YTL olduğunu belirtti. Soz konusu ceklerin 15.9.2008 ve 15.3.2009 tarihlerine kesilmiş birer milyon dolarlık cekler olduğunu kaydeden Aksu, ''Yonetim kurulu olarak hedefimiz kısa, orta ve uzun vadeli projelerle kulubumuzun ekonomik tablosunu sağlıklı bir zemine oturtmaktır. Bu konuda gerekli hassasiyeti gostererek, Trabzonspor'u tekrar butcesi denk, ekonomik yapısı sağlam bir kulup haline getireceğiz. Taraftarlarımızın bundan endişesi olmasın'' diye konuştu. -FUTBOL ŞUBESİ ALİOĞLU'NA- Trabzonspor'da yeni oluşan yonetim kurulu gorev dağılımı yapmayı surduruyor. Dun akşam başkan Sadri Şener'in katılmadığı yonetim kurulu toplantısında, Mali Sayman Mahmut Aksu ve Genel Sekreter Hasan Yener'in dışında uc gorev icin daha oybirliği ile karar verildi. Bordo-mavili takımda Başkan yardımcılıklarına Necmettin Aytekin ve Muhammer Saka getirilirken, Albayrak doneminde tam olarak işlev yapmayan Futbol Şube Sorumluluğu'nu ise Dr. İhsan Alioğlu'nun yuruteceği acıklandı. Bordo-mavili kulupte Sportif A.Ş, Futbol İşletmeciliği A.Ş ve Ticari Urunler A.Ş.'ye de gerekli atamalar yapıldı. Bu arada Trabzonspor yeni yonetim kurulu Teknik Direktor Ersun Yanal'ın takım icerisinde yapacağı her değişiklikte arkasında durma kararı aldı. Dun akşam yapılan idman oncesi Ersun Yanal ile bir araya gelen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, tecrubeli teknik adama guvenlerinin sonsuz olduğunu soyledi. -ERSUN YANAL'IN KADRO SIKINTISI- Trabzonspor'un gectiğimiz hafta oynadığı Bursaspor macında sarı kart gorerek cezalı duruma duşen futbolcuları Mustafa Keceli ve Tayfun Cora'nın hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Ankaragucu macında cezalı duruma duşmeleri teknik direktor Ersun Yanal'ı sıkıntıya soktu. Mısır'ın İsmaily takımından transfer edilen Sayed Moawwad'ın takıma yorgun donecek olması nedeniyle bu futbolcudan yararlanamayacak olan Yanal, savunmanın solunda Cağdaş'a, Tayfun'un yokluğunda ise stoperde Huseyin'e forma vermeyi planlıyor. Bu arada uzun sureli bir sakatlık yaşayan Musa'nın da Ankaragucu macında forma giyebileceği oğrenildi. -YONETİM İLK CEZAYI JABİ'YE KESECEK- Trabzonspor yonetimi takımda ilk cezayı Gineli futbolcu Jabi'ye kesmeye hazırlanıyor. Antalya kampına izinsiz olarak katılmayan ve gelmediği her gun icin noter tespiti yaptırılan Jabi'ye 25 bin ile 50 bin YTL arasında ceza verilmesi bekleniyor. Ote yandan dun akşam ilk idmanına cıkan Gineli futbolcunun kondisyon eksiğinin bulunmadığı belirtildi. Bu arada yonetim sorunlu futbolcular Omer Rıza ve Kiki Musampa'yla ilgili olarak da somut adımlar atmayı planlıyor. İki futbolcuyla ilgili yaşanan mahkeme surecini hızlandırmayı amaclayan yonetim, daha onceki yonetimler tarafından Turkiye'nin ceşitli kuluplerine kiralık olarak gonderilen futbolcular hakkında da detaylı bir rapor hazırlatıyor. -KAFİLE BAŞKANLARI BELLİ OLDU- Bu arada hafta sonu Ankaragucu ile deplasmanda karşılaşacak olan bordo-mavili takımın Cumartesi gunu saat 10.30'da Pegasus havayollarına ait ozel ucakla Ankara'ya gidecek olan kafilesine başkanlık yapacak isimler belli oldu. Bordo-mavili takımda başkent seyahatinde kafile başkanlığı gorevini Genel Sayman Mahmut Aksu ile Yonetim Kurulu Uyesi Şener Pul gercekleştirecek. PAF takımın kafile başkanlığını ise Ali Rıza Egemen yapacak. Ote yandan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, onumuzdeki gunlerde yonetim kurulu ile alacakları bir karar doğrultusunda tuzuk değişikliği kongresi yapabileceklerini soyledi. __________________