Ağaoğlu: "Hicbir yonetici sorgulanmıyor''
Trabzonspor0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Ağaoğlu: "Hicbir yonetici sorgulanmıyor''
-
04-10-2019, 18:38:10Trabzonspor eski yoneticilerinden Ahmet Ağaoğlu, kulup başkanlarının kulupleri kendi şirketleri gibi yonetmediğini belirterek, kulube kaybettirdiği paralar icin hicbir yoneticinin sorgulanmadığını soyledi. Trabzonspor'un yururlukteki tuzuğunun ilk kurbanının kendisi olduğunu, kulup başkanlığı icin Ozkan Sumer ile yarıştığı donemde daha fazla oy almasına rağmen tuzuk nedeniyle başkan secilemediğin ifade eden Ahmet Ağaoğlu, "Secimde 60 oy fazla almama rağmen, karşı listeden yoneticilerin daha cok listeye girmesi uzerine Ozkan Sumer başkan olmuştu. O tuzuğun ilk kurbanı benim. O donemde ben başkan olmuş olsaydım Trabzonspor cok şey kazanacaktı. Cunku o zaman cok heyecanlı ve istekliydim. Ama olmadı. Bana cok genc olduğumu soylediler" diye konuştu. Kulup yoneticilerinin başında bulundukları kulupleri kendi şirketleri gibi yonetmediğini soyleyen Ağaoğlu, "Trabzonspor'un 50 Milyon YTL borcu var. Şirketinde sen o kadar zarar ediyor musun ? Bu kadar borcu sen nasıl yaptın ? Kulube kaybettirdiği paradan yargılanan ve sorgulanan yonetici var mı ? Biz futbol takımlarını kendi şirketlerimiz gibi yonetemedik, yonetemiyoruz. Gorev suren bittiği zaman alıp ceketini cıkıyorsun" dedi. __________________