''Her yonuyle Trabzon'' konulu panele, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Ozak'ın yanı sıra Trabzonspor Kulubu'nun eski ve yeni yoneticileri ile futbolcuları katıldı. Ataturk Kultur Merkezi'nde (AKM) gercekleştirilen ve yaklaşık 45 dakikalık bir gecikmeyle başlayan panelde konuşan Trabzonspor'un yeni başkanı Sadri Şener, zor bir gorev ustlendiklerinin bilincinde olduklarını belirterek, ''Bu yukun altından cıkacağımıza inanıyorum. Trabzonspor bir ust kimliktir. Herkes bunun altında toplanmalıdır. Trabzonspor'a kesinlikle siyaset karışmamıştır'' dedi. Şener, gelecek sezon icin de iddiasını, ''2008-2009 sezonunun en buyuk şampiyonluk adayı Trabzonspor'dur ve şampiyon olacaktır'' diye dile getirdi. Kulubun eski başkanlarından Ozkan Sumer de Trabzonspor'un, Trabzon icin bir kimlik olduğunu ifade ederek, ''Trabzonspor futbol aşıdır, duşudur. Kulubun başarısı, yonetim, futbolcu ve taraftardan oluşan camianın sorumluluğundadır'' diye konuştu. Galatasaray Kulubu'nun eski yoneticilerinden, aynı zamanda Trabzonlu olan Ergun Gursoy ise bu tur panellerde her zaman Galatasaraylı olarak takdim edildiğine vurgu yaparak, şunları soyledi: ''Her zaman Trabzonspor'un icinde olmuşumdur. Onumuzdeki sene yeni başkan Sadri Şener'in transfer komitesinde bulunacağım. Trabzonspor, Trabzon şehrinin onundedir. Sadri Şener'in de başarılı olacağına inanıyorum.'' Efsane kadroda yer alan oyunculardan ve eski yoneticilerden Serdar Bali, bordo-mavili ekibin 24 yıldır şampiyonluğa hasret kaldığını hatırlatarak, ''24 yıl daha olmasak, onemli değil. Onemli olan birlikteliğimiz. Birlikteliğimizi sağladığımız zaman başarı da gelecektir'' dedi. Panelin son bolumunde, Trabzonspor'un 10 yıl icinde 6 şampiyonluk kazandıran ve ceşitli başarılara imza atan efsanevi kadrosunda yer alan oyuncuları Serdar Bali tarafından tek tek anons edildi. Salondaki izleyiciler eski oyuncuları ayakta alkışlarken, bazı taraftarlar da fotoğraf cektirdi. Ajanspor __________________