Anthony Nwakaeme sitem etti: "Bana hic iyi davranmadılar!"
Trabzonspor0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Anthony Nwakaeme sitem etti: "Bana hic iyi davranmadılar!"
-
04-10-2019, 18:35:25Trabzonspor'un yıldız ismi Anthony Nwakaeme, ulkesi Nijerya'da yayın yapan bir radyo kanalına verdiği roportajda yalnızca bir mactan ibaret olan milli takım kariyeriyle ilgili cok carpıcı acıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un yıldız ismi Anthony Nwakaeme'den yalnızca bir mactan ibaret olan milli takım kariyeriyle ilgili cok carpıcı acıklamalar geldi. Nijerya formasını ilk ve son kez Kasım 2017'de Cezayir'le oynadıkları 2018 Dunya Kupası eleme macında terleten 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, ulkesinde yayın yapan Brila FM adlı radyo kanalına verdiği roportajda milli takıma cağrılmama nedenini şu sozlerle acıklık getirdi: "Milli takımda diğer oyuncuların aksine hoş karşılanmadım. Kendi sahamızda oynayacağımız iki macın kadrosunda yer almama rağmen 1 dakika bile sure alamadım. Nijerya'yla cıktığım ilk macta en iyi futbolumu oynamasam da kotu bir performans sergilememiştim. Ancak bahanelerin arkasına sığınmak istemiyorum. DEV MACA DEV ORAN. TIKLA GOR.. Sonrasında neler olduğunu ise ben de bilmiyorum. Fakat bana sorarsanız milli takımın dışında tutulmam, hic de adil bir karar değil. Yine de bu durum beni kotu etkilemiyor. Şu an Trabzonspor'da forma giyiyorum ve takımımda mutluyum. Eğer beni yeniden davet ederlerse mutlu olurum. Etmezlerse de hÂlimden memnunum." Gazeteler __________________