[h=2]WhatsApp Cleaner uygulaması ile WhatsApp'tan gelen medyaları silerek depolama alanında yer acabilirsiniz.[/h]
WhatsApp Cleaner uygulaması ile Android cihazlarınızdaki video, fotoğraf ve sesleri temizleyerek depolama alanında yer acabilirsiniz.
WhatsApp’ta gunde belki yuzlerce mesaj alıyor olabilirsiniz. Kişilerden ve ozellikle gruplardan gelen medya icerikleri, telefon hafızasında fazlasıyla yer kaplamaya adım adım yaklaşıyor. Bunu elle temizlemek bir hayli zor oluyor, cunku silinmemesi gereken onemli icerikleri de korumamız gerekiyor. WhatsApp Cleaner uygulaması ise sizi bu dertten kurtararak, WhatsApp’tan gelen sesler, fotoğraflar ve videoları kolayca temizleyerek telefonunuzu hızlandırmanızda yardımcı oluyor.
Ucretsiz olarak kullanabileceğiniz WhatsApp Cleaner uygulamasında, reklamları gormek istemiyorsanız kucuk bir meblağ odemeniz gerekiyor. Bunun dışında tamamen ucretsiz olan uygulamada WhatsApp’tan gelen tum icerikleri temizleyebilir ve telefonunuzu hızlandırabilirsiniz. Yapmanız gereken şey, uygulamayı başlattıktan sonra medya iceriklerinden silmek istediklerinizi secerek işlemi onaylamak. Bu adımları uygulayarak telefonunuzun hızındaki değişimi siz de gozle gorulur bir şekilde fark edeceksiniz diye duşunuyorum.

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.