[h=2]Her Huawei akıllı telefonda olması gereken bir destek uygulaması[/h]
Huawei HiCare, Huawei cihazlar icin profesyonel yardım hizmetleri sunuyor.
Huawei akıllı telefonununuzda bir sorun yaşadığınızda muşteri hizmetlerine hızlıca ulaşıp destek almak, yazılımsal sorunlarda geri bildirimde bulunmak, cihazınızın garanti durumunu sorgulamak/oğrenmek, donanım ucretlerini oğrenmek, servis merkezlerinin yerini oğrenmek icin kullanabileceğiniz resmi destek uygulaması Huawei HiCare. HiCare Urun Desteği Hizmetleri uygulaması, sadece sorun cozme odaklı bir uygulama değil. Huawei akıllı telefonunuzun yeteneklerini keşfetmek, faydalı ipucları almak, yazılım guncellemelerini takip etmek icin de bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
Huawei HiCare Ozellikleri:
Servis merkezleri: Yerel servis merkezlerinin adres ve numaralarını arayın. Yardım hattı numaraları: Yerel yardım hattı numaraları ve calışma saatlerini arayın. Garanti politikası: Bolgenizde Huawei’nin satış sonrası garanti politikasını oğrenin. Kılavuzlar: Kapsamlı işlev acıklamalarını iceren kullanım kılavuzlarına ulaşın. Forum: Diğer Huawei telefon kullanıcılarıyla iletişime gecin. Garanti durumu: Cihazınızın garanti durumunu sorgulayın. Aksesuar fiyatı: Ekran, anakart, batarya, kamera ve diğer bileşenlerin fiyatını sorgulayın.
Erkan Calp - 2 HAFTA ONCE GUNCELLENDİ

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.