[h=2]Dosyalarınızı yonetmek icin akıllı ve hızlı bir dosya yoneticisi arıyorsanız, Orion File Manager uygulamasını deneyebilirsiniz.[/h]
Orion File Manager uygulaması, Android cihazlarınızda dosyalarınızı kolayca organize etmenizi sağlıyor.
Akıllı telefonlarınızda videolar, resimler, belgeler, muzikler, APK dosyaları ve arşiv dosyalarını kolayca organize etmek istiyorsanız ve guclu bir dosya yonetim uygulaması arıyorsanız, Orion File Manager uygulamasını sizlere tanıtalım. Akıllı, hızlı ve guclu bir dosya yonetim uygulaması olan Orion File Manager, dosyalarınız uzerinde hakimiyet kurabileceğiniz faydalı ozellikler sunuyor.
Dosyalarınızı daha hızlı bulabileceğiniz arama araclarını sizlere sunan Orion File Manager uygulamasında ac, sil, kopyala, yapıştır, taşı, yeniden adlandır ve paylaş gibi temel dosya seceneklerini kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında RAR ve ZIP desteği de sunan uygulamada, sıkıştırma ve arşivden cıkarma ozelliklerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Toplu işlemleriniz icin coklu secim ozelliğine de sahip olan Orion File Manager uygulamasını kullanarak, hafızada yer kaplayan gereksiz dosyaları tek dokunuşla analiz ederek temizleyebilmeniz de mumkun.
Uygulama ozellikleri
Hızlı dosya bulma Temel dosya yonetim işlevleri (kopyala, yapıştır, sil, paylaş vb.) Video, resim, belge, APK ve arşiv dosyalarını tek dokunuşla acma Sıkıştırma ve arşivden cıkarma Coklu secim işlemleri Gereksiz dosya temizleme

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.