[h=2]Bleep uygulaması ile Mac işletim sistemli bilgisayarlarınızı kullanarak guvenli bir şekilde dostlarınızla mesajlaşabilirsiniz.[/h]
Bleep uygulaması, Mac işletim sistemli bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ucretsiz ve guvenli mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor ve işini oldukca iyi yapıyor diyebilirim. Arayuzu her ne kadar cok cekici olmasa da bu işini yapmasına engel değil ve kullanırken herhangi bir rahatsızlık duymayacağınızı soyleyebilirim.
Diğer mesajlaşma uygulamalarının aksine, mesajlarınızı herhangi bir sunucu uzerinde barındırmayan ve boylece kişiler arasında direkt olarak mesaj gonderimi sağlayan uygulama, bu mesajları şifrelenmiş bir şekilde gonderiyor ve sadece sizin cihazınızda saklıyor. Dolayısıyla konuştuklarınızın herhangi bir şekilde başkalarının eline gecmesi imkansız hale geliyor.
Hem anonim olarak kullanmanıza izin veren hem de hesap oluşturabileceğiniz uygulama, arkadaşlarınızı bulmanız icin Google hesabınızı kullanmanıza da olanak tanıyor. Windows ve Android işletim sistemleri icin de yayınlandığı icin sorunsuz bir şekilde tum platformlardaki dostlarınızla goruşebiliyorsunuz.
Calışması sırasında herhangi bir sıkıntı yaşamayan program, sistem kaynakları uzerine de cok yuk bindirmiyor fakat devamlı olarak internet bağlantısını kullandığını unutmamak gerek. Zira birebir bağlantı kurduğu icin karşıdaki kişiden surekli olarak bilgileri kontrol etmesi gerekiyor.
Eğer sohbetlerinizin kimse tarafından depolanmaması ve gorulmemesi icin caba gosteriyor, gizliliğinize onem veriyorsanız kesinlikle denemeniz gereken mesajlaşma uygulamalarından birisi olduğunu soyleyebilirim.

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.