[h=2]Open365, Mac OS X işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya senkronizasyon programıdır.[/h]
Open365, Mac OS X işletim sistemine sahip masaustu bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir bulut uygulamasıdır. Dunyanın ilk acık kaynak bulut uygulaması olan Open365 sayesinde dokumanlarınızı kısa surede buluta depolayabilirsiniz.
Dunyanın ilk acık kaynaklı bulut servisi olan Open365 sayesinde dokumanlarınızı kısa surede buluta depolayabilir ve ekip arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. LibreOffice Online araclarıyla dokumanları internet uzerinden goruntuleyen Open365 sayesinde dokumanlarınızda hızlıca değişiklikler yapabilirsiniz. Dokumanlarınızı dilerseniz ekip arkadaşlarınızla da paylaşabilir ve ortak bir ağın icerisine girebilirsiniz. Google Dokumanlar gibi calışan program, tum platformlarda calışması nedeniyle oldukca populer. Windows, Linux, Anroid ve iOS platformlarında kullanıcılarına hizmet eden uygulama ile belgelerinizi her yerden acabilir ve duzenleyebilirsiniz. Open365, ayrıca kullanıcıları icin 20 GB'lık bir depolama alanı sunuyor. Hızlı ve acık kaynaklı olması nedeniyle surekli geliştirilebilir olan Open365 sayesinde işleriniz daha kolay olabilir.
Open365 programını Mac OS X işletim sistemine sahip masaustu bilgisayarlarınıza ucretsiz olarak indirebilirsiniz.
Sistem - İnternet Open365
Program Download0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Sistem - İnternet Open365