[h=2]Vivaldi, internet camiasına yeni adım atan son derece kullanışlı, teknolojik ve hızlı bir web tarayıcısı.[/h]
Vivaldi, internet kullanıcılarının yeni tanışacağı hızlı, kolay kullanıma sahip ve oldukca başarılı bir internet tarayıcısı. Chrome ve Firefox gibi guclu şirketlere rakip olarak gelen tarayıcı, Opera'nın kurucusu ve eski CEO'su Von Tetzchner ve birlikte calıştığı 25 kişilik ekip tarafından geliştirildi.
Henuz geliştirilme sureci devam edilen uygulama, kullanıcılara sunularak, gelişim surecinde hataların daha hızlı bulunup cozulmesi ve aynı zamanda daha hızlı stabil hale gelmesi planlanıyor.
Tek bir sekme uzerinde erişmek istediğiniz her şeyi barındırmak amacıyla geliştirilen tarayıcı, ileride aktif olacak olan Vivaldi E-posta servisi ile de pek cok kullanıcıyı kendine cekebilecek.
Site temaları ile uyumlu renkteki sekmeleri, hızlı erişim secenekleri, e-posta servisi, internet sayfalarına uygulanana farklı ve eğlenceli filtreler gibi farklı ve yeni ozelliklere sahip olan Vivaldi'nin tasarımı da oldukca şık. Ozellikle standart ayarlarda kullanacağınız boş sekme arayuzunu dilediğiniz gibi kişiselleştirerek, sıklıkla kullandığınız sitelere kolay ve hızlıca erişebiliyorsunuz.
Mac dışında Windows ve Linux versiyonları da yayınlanan uygulamanın mobil uygulamalarının da ilerleyen zamanlarda cıkarılması planlanıyor. Zamanla cok daha iyi bir hal alacağına inandığım Vivaldi'yi ben denerken oldukca eğlendim. Pek cok kullanıcının tum ihtiyaclarını karşılayabilecek ozelliklere ve hıza sahip olan Vivaldi'yi Mac'leriniz uzerinde denemek icin ucretsiz olarak indirebilirsiniz.

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.