[h=2]CafeMatic Internet Cafe Yonetim Yazılımı internet cafe ler icin tasarlanmış ağdaki butun pc lerinizle ilgilenmezi sağlayan guzel bir yazılım[/h]
Ureticinin acıklaması:
CafeMatic, cafenizi bir holdinge benzeten ve karmaşık birsuru ozellikleri yine karmaşık bir bicimde sunmaya calışan diğer İnternet Cafe yazılımlarından cok farklıdır. CafeMatic tum TekSoft yazılımları gibi kullanım kolaylığı on plana alınarak geliştirilmiştir. CafeMatic ile tum işlemleri "tek ekrandan" kolayca gercekleştirebilirsiniz. Ekranlar arasında gitme-gelme, bilgisayarlara ve masalara ayrı ayrı yerlerden hesap acma, masalara yapılan servisleri başka ekranlardan girme gibi zahmetlerden sizi kurtaran CafeMatic, cafenizdeki tum bilgisayarlar icin olağanustu online yonetim imkanları sunar.
Kaya gibi sağlam veritabanı ile cafe hesaplarınızı tutar. Elektrik kesintilerinden etkilenmez, tekrar başlatıldığında kaldığı yerden devam eder. Kolay ve anlaşılır bir ucretlendirme sistemi sunar. Masa acarken muşteri ismi/uye numarası gibi bilgiler sormaz.
CafeMatic gelişmiş client-server mimarisi ile gocmez. Her durumda sizin icin calışmaya devam eder. Bir fiş iptal edilse bile silmez ve daha sonra iptal edilen fişleri izlemenize izin verir. Bir masanın suresinde ayarlama (artırma-azaltma) yapıldığında, bu ayarlamaları da kaydeder ve hesap takibinde gosterir. CafeMatic ile yonetilen bir cafede kasa elemanının hesap kacırması imkansızdır.
CafeMatic client, calıştığı bilgisayarlara ek bir yuk getirmez (varlığı bile hissedilmez). Client calışan bir bilgisayar, server tarafından acılmadığı surece kullanılamaz.
CafeMatic dunyanın en gelişmiş online yonetim menusune sahiptir. İstediğiniz bilgisayarı oturduğunuz yerden kullanmaktan (remote admin), bilgisayarların ses ayarını değiştirmeye kadar birsuru online yonetim imkanı sunar. Cafenizdeki butun bilgisayarların kontrolunu elinize verir. Bu versiyonda eklenen "Otomatik Masa Ac" seceneği ile, isterseniz cafe bilgisayarlarınızdan gelen masa acma isteklerinde bilgisayarı sizin icin otomatik acar.
Cafenizin durumunu gelişmiş gorsel simgeler ile size olduğu gibi yansıtan CafeMatic, acık masaların ucretlerini ve surelerini anlık olarak takip eder. Bilgisayar dışı masaların (bilardo, oyun konsolu gibi) hesaplarını da aynı ekranda takip etmenize izin verir.
Sistem - İnternet CafeMatic Internet Cafe Yonetim Yazılımı 1.6
Program Download0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Sistem - İnternet CafeMatic Internet Cafe Yonetim Yazılımı 1.6