Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme, farklı Beşiktaş galibiyetini yorumladı. Takım olarak cok iyi oynadıklarını ifade eden yıldız oyuncu, ''Futbol boyle bir oyun. Bazen işler beklemediğiniz kadar kolay, bazen de zor gecer. Bugun istediğimizi aldık." dedi. Super Lig'in 6. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. 88. dakikada harika bir gole imza atan Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Nwakaeme, galibiyeti hak ettikleri belirtti ve "Futbol boyle bir oyun, bazen beklemediğiniz kadar zor gider işler, bazen beklemediğiniz kadar kolay gidebilir. Son maclarda beklemediğim ve istemediğim şeyler yaptım, bugun daha iyi şeyler yapabildim, takım da cok iyi bir performans sergiledi. Son maclarda beklemediğim ve istemediğim şeyler yaptım, bugun daha iyi şeyler yapabildim, takım da cok iyi bir performans sergiledi." diye konuştu. Doğru zamanda doğru işi yapmaya calıştığını ifade eden tecrubeli futbolcu, "İnsanlardan guzel şeyler duymak cok hoş. Bana guzel şeyler soyleyenlere teşekkur etmek istiyorum. Bazen yavaş olduğumu soyleyebilirler ama ben gerekli zamanda doğru işi yapmayı tercih ediyorum cunku hep hızlı olursanız topu kaybedebilirsiniz." dedi. AA __________________