Milan rehber oldu
Appiah, yenilmelerine karşın Milan onunde ortaya koydukları futbolun, ne kadar başarılı olabileceklerini gosterdiğini ifade etti ‘Hırslı ve bilincli’ Fenerbahce’nin orta sahadaki dinamolarından Appiah, kulubun resmi internet sitesine yaptığı acıklamada, carpıcı sozler sarfetti. Takımdaki herkesin tek hedefinin, Fenerbahce’yi Avrupa ve Turkiye’de daha başarılı bir hale getirmek olduğunu vurgulayan Ganalı oyuncu, “Milan’a karşı cok iyi oynadık ama skor istediğimiz gibi olmadı. Ancak gorduk ki, Avrupa’nın en iyi takımlarından birine 90dakika boyunca hırsla ve futbol bilinciyle saldırabiliyoruz. Bu da, ne kadar başarılı olabileceğimizin bir gostergesi” diye konuştu. ‘Eşi, benzeri yok’ Taraftara ovguler yağdıran Appiah, şunları soyledi: “Taraftarımız takımı tetikleyebiliyor. Onların gucu, bize buyuk motivasyon sağlıyor. Bircok takımda forma giydim, Fenerbahce taraftarı kadar ateşli, takımına bu kadar guvenen taraftar, bırakın Turkiye’yi dunyada bile cok az. Onların desteğine en guzel yanıtı vereceğiz. Fenerbahce’nin buyuk bir kulup olduğunu gelmeden biliyordum ama bu derece birbirine saygı duyan, iyi gunde-kotu gunde kenetlenen bir camia olduğunu icine girince daha iyi anladım.” Kaynak: Fanatik __________________