Slaven Bilic, Fenerbahce Basketbol Takımı Başantrenoru Zeljko Obradovic'i ove ove bitiremedi, Sırp hocanın Guardiola, Ancelotti, Mourinho ve hatta Alex Ferguson'dan bile daha başarılı olduğunu one surdu. Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da oldukca başarılı bir sezonu geride bırakan Slaven Bilic, basketbola el attı. NBA UK'in sorularını yanıtlayan Hırvat teknik adam, buyuk yankı uyandıracak acıklamalar yaptı. Kendisini en cok etkileyen kocun Zeljko Obradovic olduğunu belirten Bilic, Sırp teknik adama ovguler yağdırdı. İşte Bilic'in o acıklamaları: ''Gregg Popovich ile hic tanışmadım ama Hırvat kokenli olduğunu biliyorum. Ben Turkiye'de calışırken, o da San Antonio Spurs ile Fenerbahce macı icin gelmişti. Daha once futbol ile Avrupa basketbolunda antrenorluğun birbirine benzediğini soylemişti.'' 'OBRADOVİC NEREYE GİTSE KAZANIYOR'' ''NBA'de daha cok Avrupalı koc olmalı. Mesela yakın arkadaşım Neven Spahija, Atlanta Hawks'ta. Hırvatistan'da iyi koclarımız var ancak beni en cok etkileyen Zeljko Obradovic. Ben Beşiktaş'tayken o Fenerbahce'de calışıyordu. Yaptıkları muthiş. 8 Euroleague şampiyonluğu yaşadı. Onlarca yerel lig ve kupası var. Sporda onun kadar domine eden biri var mı bilmiyorum. Guardiola, Ancelotti, Mourinho ve Ferguson; Obradovic'in yakınında bile değil. Cunku o nereye gitse, kazanıyor' dedi.
Gunluk Gazeteler