[h=2]Bu arac sayesinde Windows 8.1 işletim sistemini tekrar yukleyebileceğiniz bir yukleme medyası diski oluşturabilirsiniz.[/h]
Windows 8.1 işletim sistemi yuklu bir bilgisayar satın alıp, işletim sisteminizi tekrar yuklemek istediğinizde kurtarma disklerini bulamazsanız, Microsoft’un yayınladığı bu arac işinizi kolaylaştırıyor.
Yukleme medyası oluşturmak icin, sıfırlamak ya da Windows’u yeniden yuklemek istediğiniz bilgisayarla aynı mimariye sahip Windows 7 veya Windows Vista calıştıran bir bilgisayar kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bu aracı kullanmak icin Windows 8 urun anahtarınıza ihtiyacınız olacaktır.
Urun anahtarınızı biliyorsanız, Windows 8 Kurulum programını calıştırdıktan sonra ise acılan pencerede yukleme dili, Windows surumu ve işlemci mimarisini (32bit-64bit) secerek, bir sonraki ekrana gecerek, kurtarma medyasının USB’ye mi yoksa ISO dosyasına mı yazılacağını seciyorsunuz. Bu adımlardan sonra yapmanız gereken tek şey işlemin tamamlanmasını beklemek. Yaklaşık olarak 1-2 saat surecek bu işlemden sonra, bilgisayarınıza bu dosya aracılığıyla yeniden Windows 8.1 kurabiliyorsunuz. USB diski oluşturduysanız direkt olarak diskten kurabilir, ISO dosyası oluşturduysanız bir DVD yazma programı aracılığıyla ISO dosyasını DVD’ye yazdırarak Windows kurmaya başlayabilirsiniz.
Sadece Windows 8.1 icin kullanılabilir durumda olan bu arac sayesinde, sorunsuz bir şekilde Windows’u yeniden yukleyebilirsiniz.
Sistem - İnternet Windows 8.1 Yukleme Medyası Oluşturma Aracı
Program Download0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Sistem - İnternet Windows 8.1 Yukleme Medyası Oluşturma Aracı