[h=2]Samsung'un Android işletim sistemli mobil cihazlarını en iyi şekilde kullanmak ve yonetmek icin Kies'i kullanmalısınız.[/h]
Samsung’un uzun suredir hem Bada hem de Android işletim sistemli mobil cihazlarının yonetimi icin kullanıcılara sunduğu resmi yazılımı Kies, elbette zaman icerisinde giderek gelişim gosterdi ve şu anki surumunde Android cihazlarımız icin neredeyse herşeyi yonetebilir hale geliyoruz. Windows işletim sistemli bilgisayarlar icin hazırlanan bu yonetim programı sayesinde telefonunuzu USB’den bilgisayarınıza bağladığınızda yahut Wireless bağlantı uzerinden bağladığınızda onlarca farklı işlemi hemen gercekleştirebilirsiniz.
Bu işlemleri kısaca listelemek gerekirse;
Yazılım guncellemeleri Fotoğrafları yedekleme Videoları yedekleme Kişileri yedekleme Yeni uygulamalar yukleyebilme SMS ve arama kayıtlarını inceleme Sorun tespiti ve cozumu Cihaz sıfırlama Calma listeleri oluşturma Programın arayuzunun kolay kullanılır bir şekilde hazırlanmış olması ve ucretsiz olarak sunulması ise elbette tum Samsung severleri sevindirecektir. Kies’i kullanırken Samsung’un urettiği tum Android cihazları bilgisayarınıza bağlamanız mumkun. Zira sadece tek bir programla tum cihazların bakımları yapılabiliyor ve gerekli işlemler tamamlanıyor.
Eğer mobil cihazınızı sadece cihaz ici menulerle kullanmakta zorlanıyor ve bazı işlemler icin daha kolay yollara ihtiyac duyuyorsanız Samsung Kies’e goz atmadan gecmemenizi oneriyorum.

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.