Hurriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Ozdil'in koşe yazısı: Milli takımın, Beşiktaş'ın eski yıldızı İlhan Mansız, buyuk bir medeni cesaret orneği gostererek katıldığı Buzda Dans Yarışması'nı birincilikle bitirdi. 150 bin lira odul kazandı. Sonra ne yaptı? 150 bin liralık odulunu cebine atmak varken, gitti, Turkiye Bobrek Vakfı'na bağışladı. E merak ettim... Aradım İlhan'ı, sordum: "Niye?" Anlattı... "Kazanırsam, odulu mutlaka bir hayır kurumuna bağışlayacağım demiştim kendi kendime... Ama hangisine, karar vermemiştim... Ramazan ayıydı. Bir iftar daveti geldi bana... Turkiye Bobrek Vakfı'ndan... Gittim. Cocuklar vardı. Hepsi bobrek hastası... O kucucuk cocukların hayata tutunmak icin nasıl gayret sarf ettiklerini gorduğumde, hem cok duygulandım, hem de sağlıklı bir insan olarak utandım doğrusu... Ustelik, koskoca spor camiasından, sadece ben ve bilardo şampiyonumuz Semih Saygıner vardı orada... Başka kimse yoktu. Spor camiasının, biraz morale ihtiyacı olan bu cocuklara hic destek vermediğini, umurlarında bile olmadığını gordum. İşte o an, karar verdim. Kazanırsam, odulumu Bobrek Vakfı'na bağışlayacaktım. Bağışladım." KAYNAK:Hurriyet __________________