Bunu da Unuturuz..
Beşiktaş0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Bunu da Unuturuz..
-
04-10-2019, 14:04:16Mustafa Denizli Beşiktaş'ımızın başına geldiğinde Ertuğrul SAĞLAM'ın takıma kazandırdığı genc oyuncularımızla geleceğe umutla bakabiliyorduk. Hatırlıyor musunuz onlar? Serdar Kurtuluş,Serdar Ozkan,Aydın Karabulut,Batuhan Karadeniz bu oyuncular oynadıkca onlara olan guvenimizde sabrımızda fazlaydı cunku onlar Beşiktaş'ın cocuklarıydı. Bugun bakalım takımımızda kim kalmış? Sezon sonunda gidecek olan Serdar Ozkan. yani neticede sıfıra sıfır elde var SIFIR Peki M.Denizli cocuklarımızın yerine kimleri getirdi, 30 yaşını aşmış futbol hayatının son donemindeki oyuncular. tabi Rıdvan ve İsmail'de var. Ama onlarda bizim değil. Buyuk paralar verip alınmış,sadece iddaası olmayan maclarda şans verilmiş genclerimiz. Ben dahil olmak uzere Q7 transferinin peşine duştuk,elimizdeki değerler tek tek gidiyor, şimdi sizce sırada kim var? Necip mi? Ali mi? Korcan mı yoksa? M.Denizli onlarda bişeyler yapmaya başlayıp bizim sevgimizi kazandıklarında gondermek icin caba gostericektir sanırım. Cunku onun gozunde bu cocukların hic şansı yok. U.İnceman oynar Necip kenarda oturur. Cunku Denizli boyle bir hoca Peki surekli eleştirdiğimiz sevgili(!) başkanımız ne yapıyor? Şimdide Denizli'nin kuklası olmuş o ne isterse onu yapıyor. Oz değerlerimizi yok pahasına uzaklaştırıyor takımdan Bunca laftan sonra bizler ne yapıyoruz? yada ne yapacağız? Şuan benim gibi sizlerde Batuhan'ın gonderilmesine kızıyorsunuzdur. Peki hayal ettiğimiz transferler gercekleşirse (hic sanmıyorum) yada onumuzdeki sene başarı gelirse hangimiz hatırlıycaz Batuhan'ı? yada en basiti Aydın icin ne kadar konuştuk burda şimdi hangimizin aklında Biz bunuda unuturuz.. yapılanlarda yapanların yanına kalır gene __________________