Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 18 Ocak’ta yapımı devam eden İnonu’nun Ağustos ayında biteceğini soyledi ama işin aslı ortaya cıktı. Beşiktaş’ın Eski İkinci Başkanı Metin Keceli, “Fikret Orman’ın o sozleri yanlış anlaşıldı. Beşiktaş gelecek sezon da maclarını dışarıda oynayacak. Toplamda 2 tam sezon İnonu kapalı kalacak. Eğer sonraki sezona yetişirse ne mutlu Beşiktaş’a diyorum” dedi. Fikret Orman ile konuştuğunu ifade eden Keceli, “Fikret Orman’ın ‘İnonu Ağustos’ta bitecek’ acıklaması yanlış anlaşıldı. Bu acıklamadan sonra kendisiyle konuştum. Bana dedi ki; ‘Ağabey bu stadın Ağustos ayında bitmesi soz konusu olabilir mi? Ben onu başka anlamda soyledim. Turkiye’nin değil Dunya’nın tum imkanları gelse bu stat yetişmez’ Fikret Orman sanırım Ağustos’ta kabası biter diye soylemiştir. Beşiktaş 1.5 sezon daha oynayacağı bir stat bulmak zorunda” diye konuştu. FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 18 Ocak’ta "Sayın Başbakanımızın desteğiyle izinleri 1 yılda aldık. İzni almadığımız soylendi, aldığımızı gosterdik. 'İnonu Stadı'nı yıkamazlar' dediler. Yıkımı durdurmaya calıştılar, yıktık. 'İllegal yıkıyorlar' dediler,ruhsatı gosterdik. 'Parasını bulamaz' dediler, Vodafone ile anlaştık. 'Temeli atamazlar' dediler, attık. Şimdi ise 'Ağustos ayında bitiremezler' deniyor. Bu stadı, Allah'ın izniyle ağustos ayında bitireceğiz" demişti. __________________