Arkadalar biliyorsunuz adminlerimiz yeni bir kampanyayla nick ve tag değişimi şansı veriyorlar.Ve uye ismini benim gibi değiştiren arkadaşlar var.Bunun icin diriliş takımındaki arkadaşlar imzalarında nickleri değiştirirlerse sevinirim.Gereksiz bi nick mi bilmiyorum ama pm alıyorum bu konu hakkında..teşekkurler.. MuRaT-BJk(moonlight) Arkdaşlar bu imza koudunu yeni gelenlere gore her gun guncelleyeceğim..Şimdilik bunu imzalarımıza ekleyelim Alıntı:
FrmTR BJK Diriliş kartalizma35, ELALI, sacha, kasimpasali, Meet, adventure, MaNKeN, DifferentM3, MuRaT-BJk, Buyuk Beşiktaşlı, s_s_2, EAglendless, ChaLLeNgERHAN, deep_06, ByhnvC, Betbul, 79taner, The_Ghost, heckers_60, sebastian, sedatcakir, x__men, eagle92, 3332862, bjkahmet, spiele, hatirla, Decline, netscare, kıtkıtı...

HTML Code:
Alıntı:
FrmTR BJK Diriliş kartalizma35, ELALI, sacha, kasimpasali, Meet, adventure, MaNKeN, DifferentM3, MuRaT-BJk, Buyuk Beşiktaşlı, s_s_2, EAglendless, ChaLLeNgERHAN, deep_06, ByhnvC, Betbul, 79taner, The_Ghost, heckers_60, sebastian, sedatcakir, x__men, eagle92, 3332862, bjkahmet, spiele, hatirla, Decline, netscare, kıtkıtı,Mkardes1903,Blackeagle_Ceza,ismailefe.. .