Fenerbahce'ye Niyet, Beşiktaş'a mı Kısmet?
Beşiktaş0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Fenerbahce'ye Niyet, Beşiktaş'a mı Kısmet?
-
04-10-2019, 13:55:31Fenerbahce'nin transfer gundeminden duşmeyen Younes Belhanda icin Fas'tan cok ilginc bir haber geldi. Ocak ayı transfer doneminde Fenerbahce'nin kadrosuna katmak istediği ancak kulup başkanı Louis Nicollin'in engeli ile karşılaşılan Montpellier'li Younes Belhanda, geleceği hakkında acıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Dış basında yankılanan ve Turkiye'ye duyurulan "Fenerbahce, Belhanda'yı yıllık 2,5 milyon eurodan 5 yıllığına kadrosuna kattı" haberinin ardından takımdan sezon sonu ayrılacağını kendisi de doğrulayan Belhanda, ulkesi Fas basınına konuştu. Belhanda'ya gelen sorular arasında bir tanesi ise oldukca dikkat cekiciydi. Roportajda Belhanda'ya kendisi ile ilgilenen takımlar sorulurken, Borussia Dortmund, Inter, Manchester United ve Napoli ile birlikte Super Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın da adı gecti. Genc oyuncu ise bu soruya "Belki..." yanıtını verdi. 23 yaşında orta saha oyuncusu, "Yarın ne olacağını bilemezsiniz. Ancak bildiğim tek bir şey var; değişiklik istiyorum. Nerede mi oynayacağım? Bir şey diyemem cunku ben de henuz bilmiyorum. Bazı kuluplerle goruşme halindeyim. Kaynak __________________