32.gun carşı belgeseli !!!!!
Beşiktaş0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- 32.gun carşı belgeseli !!!!!
-
04-10-2019, 13:54:08ARKADAŞLAR şimdi YOUTUBE de carşı nedir ??? isimli bir kısa belgesel izledim guzel hoş ama anlamadıgım bazı şeyler var aslında zoruma giden bazı şeyler vardı mesela BEŞİKTAŞ ımızın şanlı formasıyla bir takım KOMUNİST ve solcu partilerin gosterilerine ve 1 MAYIS a katılanlar olmus birde o formalarla siyasi sloganlar atıyorlar acıkcası ben bunu yadırgadım ve paylasmak istedim........... Hatta CHE fotografı altına CARSI yazmıslar yaaa ne alaka !!!!!!!BEŞİKTAŞ ımızın adını boyle yerlerde ve ortamlarda kullananlardan rahatsızlıgımı dile getirmek istedim ve yorumlarınızı ogrenmek istedim hepsi bu........ Sonucta icimizde SAGCI sıda SOLCU suda asırı dinciside vardır mutlaka ama o formalarla oraya gitmenin slogan atmanın ne derece anlamsız oldugunu demekki halen anlayamayanlar var taraftar toplulugumuzda SAYGILAR............. NOT : lutfen bu konunun yeri burası deilse ilgili kişiler konuyu tasısınlar......... KAYNAK : http://www.youtube.com/watch?v=XkgU_DftXmI __________________