Selamun Aleykum Değerli ForumTR Kullanıcıları ve KOL Oyuncuları! Oncelikle Belirtmek İsterim ki, İtemler 5 Aydır Elimde Olup kullandığım İtemlerdir, TL ile Sitelerden Falan Alıntı Değildir ! Siz Siz Olun Bana Sitede Şu Fiyata Satıyorlar Sen Ucuza Bırakırsan Senden alalım Bilmem ne diye PM Atmayın ! Madem Dupecilerden İtem Almak İstiyorsanız Gidin Ucuz Fiyata Alın Ama İteminiz Silindiğinde Forumda Ağlayıp, Zırlamayın İşte Satış Listesi: +9 Avedon ( 800 TL ) +2 ROC ( 150 TL ) +2 ROC / 150 TL +2 SOS ( 150 TL ) +1 Iron Necklace ( 225 TL ) Satış Yeri: HATAY & ADANA & GAZiANTEP & MERSiN ( İSTANBUL icin Aracımız var ) Eğer Belirtilen İllerde Değilseniz ve Guvenceniz Olursa Serverda Beni Bir Cok Kişi Tanır, PTT'den Havale Yaparsınız İtemleri Alırsınız.. Fiyatlar Gayet iyi Diye duşunuyorum, Ama Pazarlık Payı Var.. Piyasayı Bilmeyenler, Forumu Araştırıp Oyle PM Atsın, Bana Aptal Aptal Fiyatlarla Gelmeyin. Ciddi Alıcılar ! Bu Hesabıma Ozel Mesaj Atın veya Konu Altına Yorumunuzu Bırakın Ben Size Donuş Yaparım ! Konuyu Guncelleyen Arkadaşlar İcin + REP Odulu Vardır. __________________