Gecen sezon cifte kupa kazanarak duble yaptığı Super Lig'e bu sezon kotu bir başlangıc yaparak 4 haftada 6 puan kaybeden Beşiktaş'ta sinirler gerildi. Ozellikle son Gaziantepspor beraberliği sabırları taşırırken, eleştirilerin odağındaki isim teknik direktor Mustafa Denizli oldu. Taraftarların mac sonunda yuhaladığı Denizli hakkında camiada, "Hala Ceşme'de tatil yapıyor. Lig boyle olursa Şampiyonlar Ligi'nde husran yaşarız" şeklinde yorumlar yapılıyor. Eski yonetim kurulu uyesi Suleyman Eren de Denizli'nin Tabata tercihinin yanlış olduğunu belirterek, "10.5 numara diye tutturdu. Aldığı adamların hicbiri tam değil, yarım. Beşiktaş'a 8 milyon Euro daha hediye etti! Şimdi Denizli'yi Tabata da kurtaramaz' şeklinde konuştu. YUHALANMAYI HAK ETMEDİM Bu arada Gaziantep macının 83. dakikasında sahanın en iyisi Ernst'i cıkarıp, Uğur'u oyuna alması sonrası numaralı tribunun toplu halde yuhaladığı Denizli'nin bu duruma cok sinirlendiği oğrenildi. Tecrubeli calıştırıcının yakın cevresine, "Ben bu takıma gecen yıl iki kupa kazandırdım. Berabere kalmış olabiliriz ancak taraftarın bu şekilde protestosunu hak etmedim" diyerek dert yandığı gelen haberler arasında. 30.08.2009
Kaynak : Sabah