[IMG]http://img29.**************/img29/6759/tubcay.jpg[/IMG]
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiroren'in, Tuncay Şanlı'ya acık cek verdiği oğrenildi. Tabata transferiyle cok konuşulan Yıldırım Demiroren'in, Tuncay icin kesenin ağzını actığı gun yuzune cıktı. Daha once takım arkadaşı olan Huth'un transferi konusunda yapılan goruşme sırasında Tuncay'ın nabzını yoklayan Demiroren, milli yıldızın M'Brough'tan ayrılma kararı alması sonrası teklifini acıkladı. Beşiktaş Başkanı, "Kulubunle anlaştım gel bizle oyna. Dever Ligi'nde de kendini gosterme imkanı bulursun. Sana acık cek" diye konuştu. Tuncay ise "Şu anda İngiltere'den ayrılmayı duşunmuyorum. Turkiye'de herkes beni F.Bahceli Tuncay olarak tanıyor, biliyor ve seviyor. Galatasaray da beni istedi. Aynı cevabı verdim. Turkiye'de Fenerbahce dışında herhangi bir takımda oynamayı duşunmuyorum" diyerek oneriyi kibarca reddetti. Bu arada, Tuncay'ın Stoke City'ye transferinin perde arkasında ilginc gelişmeler yaşandı. Fenerbahce adına Tuncay'ın transfer goruşmelerini yonetici İlhan Ekşioğlu'nun yuruttuğu, ancak İngiliz kulubun kiralık teklifi nedeniyle Sarı-lacivertliler'le pazarlık dahi yapmadığı ortaya cıktı. Fener, bu yuzden Tuncay aracılığıyla teklifini iletmek zorunda kaldı. Haberturk
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Acık ceki reddetti!