Yonetim kararını verdi! Lens ne olursa olsun satılacak...
Beşiktaş0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Yonetim kararını verdi! Lens ne olursa olsun satılacak...
-
04-10-2019, 13:47:25Beşiktaş yonetimi Lens icin kararını verdi. Siyah beyazlı yonetim transfer tahtasının acık olduğu Birleşik Arap Emirlikleri veya Katar’dan cazip bir teklif gelmesi halinde Jeremain Lens’i gondermeyi planlıyor. Ozellikle Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki transfer hareketliliğinden umutlu olan siyah-beyazlıların, 31 yaşındaki Hollandalı oyuncuyu kiralık ya da bonservisiyle birlikte gondermek istediği bildirildi. Ancak siyah-beyazlılar, beklentilerin cok altında kalarak, tribunlerin tepkisini cekse de Lens’i kesinlikle zorla gondermek istemiyor. Yuksek maaşı nedeniyle bu futbolcuyla yollarını ayırmayı planlayan fakat yaz transfer doneminde başarılı olamayarak Ricardo Quaresma’yı gonderen yonetim, Lens icin Korfez ulkelerinden gelecek her turlu teklifi kabul edecek. Yıllık 2 milyon 300 bin euro kazanan oyuncunun parasının bir kısımını odeyerek kiralama seceneğine de sıcak bakan siyah-beyazlılar, Lens’in gitmesi halinde sağ kanatta Orkan Cınar’a şans tanımayı planlıyor. Hem maaş butcesini duşurmek hem de Orkan’ın onunu acmak isteyen Beşiktaş Yonetimi, Lens’in ayrılığa yanaşmaması halinde bu planını devre arası transfer donemine taşıyacak. (Milliyet) __________________