BoboMania ! Sheriff macında yıldızlaşan Brezilyalı oyuncumuz Bobo değerini ikiye katladı. Yonetimimizin Brezilyalı futbolcunun aldığı yıllık 600 bin dolara zam yapmayı planladığı belirtilirken, bonservis bedeli de 15 milyon Euro olarak acıklandı. Sheriff macında attığı iki golle Beşiktaş'a tur atlatan Bobo, Siyah-Beyazlı taraftarların kalbinde taht kurdu. Beşiktaş'ın Brezilyalı genc oyuncusu Bobo, yeni sezon oncesi takımının yaptığı 3 resmi macta rakip filelere 3 gol gondererek formunun zirvesinde olduğunu gosterdi. Gecen sezon takıma resmi maclarda toplam 19 gol kazandıran sambacı, yeni sezonda takımının şu ana kadar yaptığı 3 macta 3 gol atarak gecen seneki formunu surdurdu. Ortaya koyduğu futbolla ozellikle Fransız kuluplerinin gozdesi olan ve bu nedenle uğruna kulubunun Fransa'nın St. Etienne takımını FIFA'ya şikÂyet ettiği Bobo, attığı gollerle yeni sezonda da takımının en buyuk silahı olacağını gosterdi. Super Kupa'da takımının 2-1 mağlup olduğu Fenerbahce karşısında ekibinin tek golunu kaydeden yıldız futbolcu, Sheriff ile yapılan rovanş macında da rakip fileleri 2 kez havalandırarak 3 resmi macta 3 gol atma başarısı gosterdi. Sheriff macından sonra bir acıklama yapan yonetici Ertunc Soğancıoğlu, "Her futbolcu değerini bulursa gidebilir. Bobo'nun da değeri 15 milyon Euro." ifadelerini kullandı. Bobo ise Fransa'nın St. Etienne takımının kendisini istediği yonunde duyumlar alındığının belirtilmesi ve takımdan ayrılıp ayrılmayacağının sorulması uzerine, "Ben zaten bir yere gitmek istemiyorum. Bu sezon gollerimi Beşiktaş icin atacağım. Taraftarlarımız beni izlemeye devam etsinler." dedi. Bu arada Beşiktaş'ta Devler Ligi heyecanı yaşanıyor. Sheriff'i 3-0 yenerek tur atlayan Siyah-Beyazlı kulupte farklı galibiyetin yanı sıra, turu gecmenin sevinci yaşanıyor. Genel Sekreter Kenan Oner, camia olarak daha once hedeflerini belirlediklerini belirterek, "Devler Ligi'ne kalmak istiyoruz." dedi. Oner, 3. on elemede rakip oldukları İsvicre'nin Zurih takımını gecerek gruplara kalmayı amacladıklarını vurgulayarak, "İyi takım olduğumuzu biliyoruz. İnancımız yerinde. Zurih macının ilkinin deplasmanda olması bizim icin avantaj teşkil ediyor. Aynı ciddiyetimizle mucadele ederek Zurih'i elemek istiyoruz." diye konuştu. karakartal.com __________________