Once Fenerbahce, daha sonra Sheriff maclarında yıldızlaşan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızının yıllık kazancı, iki katına yukseltilecek. 10.08.2007 ‘Seni bırakmayacağız’ Fransa’nın St.Etienne ve Bordeaux ekiplerinin ısrarla istediği Bobo, Beşiktaş’ta kalıyor... Son iki macta 3 gol atarak Siyah-Beyazlılar’ın yuzunu gulduren Brezilyalı yıldız ile once Sinan Engin ardından Başkan Yıldırım Demiroren bir goruşme yaptı. Sambacı’nın transferi hakkında son sozu soyleyen Başkan, “10 milyon Dolar da verseler, bu yıl seni bırakmayacağız. 600 bin Dolar’lık kazancını 1 milyon 200 bin Dolar’a yukselteceğiz” dedi. ‘Başkan’a guveniyorum’ Takımın en az kazanan isimlerinden olan Bobo da, “Kazancım ortada. Ancak tek duşuncem Şampiyonlar Ligi... Teknik heyet ile goruştum, bu sıkıntımı cozecekler. Benim icin Başkan’ın sozleri cok onemlidir. Gerekeni yapacaklar” dedi. Sheriff karşılaşması hakkında da konuşan golcu oyuncu, “Futboldan cok sonuc onemliydi. İkinci 45 dakikada etkili oynayıp, kazanmasını bildik. Umarım gollerimi surdururum” ifadesini kullandı. Orhan YILDIRIM Kaynak:fanatik
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Bobo`ya yuzde 100 zam!