Denizli: Karga dedim ama
Beşiktaş0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Denizli: Karga dedim ama
-
04-10-2019, 13:41:41Beşiktaş Teknik Direktoru Mustafa Denizli bugunku antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Mustafa Denizli, takımının antrenmanı sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, gecen mayıs ayının sonunda bir dergiye verdiği roportajda, ''Onumuzdeki sezon, bu sezonki goruntu olsa dahi eleştiriler beşe katlanacak'' biciminde ifade kullandığını hatırlatarak, ''Başarı faturasız kalmaz. Beşiktaş gibi bir takım, ligin hicbir doneminde hedeften şaşmaz'' dedi. Kısa donem itibariyle, duşunduklerinin 4 puan gerisinde olduklarını ifade eden deneyimli teknik adam, ''Puan kayıplarını bazen ligin başında, bazen ortasında, bazen de sonunda yaparsın. Sonunda kaybedersen kotu olur'' diye konuştu. Gecen hafta basın mensuplarıyla sohbeti sırasında kullandığı ''kılavuz karga'' ifadesine de acıklık getiren Denizli, şunları kaydetti: ''Kılavuz karga kotu bir ifade değil. Ben bir ceşitlemeden bahsediyorum. Leş kargaları anlamında soylemedim. Zaten kişiliğimle bağdaşmaz. Tabii ki zaman zaman akla ihtiyacımız var, ama her gun icin değil. Değerlendirme yapacak aklımız var. Ben ya ifade edemedim, ya da aktarımda sorun oldu. Benden kaynaklanıyor olabilir. Benim ağzımdan cıkacak isimleri ben onore etmek isterim. Kılavuz kargayı vurgulamak istedim. Orada fikir ve davranıştan bahsediyorum. Konuşmak icin sermaye ve birikim gerekmiyor.'' -''SERDAR OZKAN'I, BEŞİKTAŞ'IN KOZU YAPACAĞIM''- Denizli, gelecek donemlerde, koşullar ne olursa olsun, genc oyuncu Serdar Ozkan'ı Beşiktaş'ın kozlarından biri yapacağını soyledi. Serdar'ın, Gaziantepspor macında iyi oynadığına dikkati ceken Denizli, ''5 dakika daha macta kalsaydı, sakatlanacaktı'' dedi. Gaziantepspor macında ozellikle Ernst'i cıkarmasının ardından taraftarlardan aldığı tepki icin de Denizli, ''Buna ben de şaşırdım. Ernst'in iyi oynadığını gormuyor muyum? Daha farklı varyasyonlar icin bunu yaptım. Benim icin tek sorun, tribun ve takım birlikteliğinin bozulması. Gecmişte oldu. Bana taraftar desteği bugun lazım. Tribunle takım arasındaki ilişkiyi koparmayacağız. Beşiktaş taraftarları da gecmişte yapılan bu oyunlara gelmez, gelmeyecek'' acıklamasını yaptı. -ŞAMPİYONLAR LİGİ- Denizli, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedeflerinin gruptan cıkmak olduğunu bildirdi. Bunun gercekleşmemesi durumunda ikinci hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak olduğunu dile getiren Denizli, ''Grubun dorduncu torbası duşuncelerimizin uzağında gelişti. Hedefini belirleyen Beşiktaş herşeyini ortaya koyar'' derken, Galatasaray macının ertelenip ertelenmeyeceği yonundeki soruya, ''Erteleme olacağını sanmıyorum. Milli takımın hayati macı var. 3 gun sonra Turkiye'nin iki devinin hayati macı var. Sonrasında bu takımların Avrupa kupasında macları olacak'' yanıtını verdi. Denizli, ''Bu Beşiktaş lige yeter mi?'' sorusunu ise ''Bu Beşiktaş, bu lige yeter. Şampiyonlar Ligi'ne de yetiştiriz'' diye yanıtladı. Denizli, yeni transfer Tabata'nın, arayışlarından biri olduğunu ve beklentileri karşılayacağını sozlerine ekledi. kaynak : bjkhaber.net __________________