Evet suclu biziz. Ben 36 yaşındayım 25 senedir tribunlerdeyim, ama bu zamana kadar bu kadar ruhsuz ve kişiliksiz futbolcuların bir araya geldiği bir futbol takımı gormedim. Ve bu kişiler utanmıyorlar, sıkılmıyorlar, suclu taraftar diyorlar. Seyirci baskısı diyorlar. Ayıptır ya, siz nasıl insansınız anlamak mumkun değil? Başlarını one eğeceklerine, kendi kalesine gol attığı ve rezil oynadığı mactan sonra tribune hareket cekiyorlar. Yok boyle bir şey ve sayın başkanımız bunlara goz yumuyor. Yeter artık bu kadar olmaz. Trabzon macında o havada sırılsıklam olmuşuz, gırtlağımız patlamış, donmuşuz, yenilmişiz ve ustune bir de o cok sevdiğim kutsal formanın icindeki insan sanki suclu bizmişiz gibi el kol hareketleri yapıyor bizlere. Bu insanlar hangi formayı giydiğinin bile farkında değiller. Yazık kahroluyorum. Niye mi? Yenilgilere değil, kacan şampiyonluklara hic değil. O formada hala BABA HAKKI’nın BABA HUSNU’nun ŞEREF BEY’in ve daha nice buyuk insanın terleri var. Ben onların ihanet edilen emeklerine, yureklerine yanıyorum, icim kan ağlıyor. Bu insanlara sorun, onların kim olduğunu bile bilmez. Yalnızca Sergen’i, Toraman’ı ve İ. Akın’ı bunlardan ayırıyorum. Diğerleri gidin, lutfen gidin. İnanın PAF takım oynasın o stat yine 40.000 kişiyle dolar, taşar. Yeter ki yurekleri BEŞİKTAŞ aşkıyla atsın ve biraz tarihi ve hangi formayı taşıdıklarını bilsinler, ve sayın başkan bu adamları hala bu formaya layık goruyorsan ne diyebilirim ki? Biz bir hafta once ayhan’a kızarken aynı hareketi bizim futbolcumuz bize yapıyor ve hala o formayı giyiyorsa ne diyebilirim ki? Sayın başkan, denecek cok şey var ama canınız sağ olsun. BRAVO size. Evet suclu biziz. Sıcak evde oturmak varken coluk cocuğumuzla bir pazar akşamı, buz gibi havada yağmur kar altında Beşiktaş’ımıza koşuyoruz, sonuna kadar destekliyoruz. Yine de uşumuyoruz, icimizdeki aşk bizi ısıtıyor. Ta ki, kendi evlatlarımız bize ihanet edene kadar. İşte o zaman uşuyoruz. İcimiz yanıyor. EVET SUCLU BİZİZ, COCUKLAR BİZİZ. GOKHAN SOZEN http://www.serencebey.com/tr/detay.aspx?id=346 __________________